Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Με "ομόφωνη απόφαση" του Δ.Σ. η ενίσχυση της ανέγερσης του νέου Ι.Ν. Μαλακώντα – Επισφράγιση της δέσμευσης του δημάρχου Ερέτριας

"Ομόφωνη" ήταν η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ερέτριας για την στήριξη της ανέγερσης του  νέου Ι.Ν. στην ενορία Μαλακώντα, ενώ αυτό που εξετάζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, είναι ο τρόπος της νόμιμης και δυνατής επιχορήγησής του.


Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. κατά τη διάρκεια της 13ης Τακτικής Συνεδρίασης στις 28/9/2002 επί του θέματος αποφάσισε ομόφωνα να εξεταστούν τρόποι νόμιμης και δυνατής επιχορήγησης του δήμου και αν αυτή η βοήθεια δεν είναι δυνατόν να είναι οικονομική, από κοινού με τον εφημέριο να εξεταστούν άλλοι τρόποι βοήθειας για την ανέγερση του Ι.Ν.

Η απόφαση αυτή, επισφράγισε την δεδομένη στήριξη του δημάρχου Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου, ο οποίος εξ αρχής ανταποκρίθηκε στο αίτημα του π. Θεαγένη για την διαμόρφωση του χώρου για την τελετή του θεμέλιου λίθου και την προσωπική του δέσμευση στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο, να πράξει τα δέοντα.


Για να παρακολουθείστε την 13η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Ερέτριας, πατήστε εδώ



Σχετικά άρθρα:

Την πρόθεσή του να στηρίξει την ανέγερση του νέου Ι.Ν. της Παναγίας Ελεούσας, εκδήλωσε έμπρακτα ο δήμαρχος Ερέτριας



Με λαμπρότητα τελέστηκε η τοποθέτηση του Θεμέλιου Λίθου για την ανέγερση του νέου Ι.Ν. της ενορίας Μαλακώντα Ερέτριας



Για "παιχνίδια μικροπολιτικής" κατηγόρησε ευθέως ο δήμαρχος Ερέτριας την αντιπολίτευση στο πρόσφατο Δ.Σ.









Δεν υπάρχουν σχόλια: