Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Την πρόθεσή του να στηρίξει την ανέγερση του νέου Ι.Ν. της Παναγίας Ελεούσας, εκδήλωσε έμπρακτα ο δήμαρχος Ερέτριας

 


Εξ αρχής εκδήλωσε τη στήριξή της η Δημοτική Αρχή στην ανέγερση του νέου Ναού της ενορίας Μαλακώντα, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τις εργασίες προετοιμασίας και διαμόρφωσης του χώρου, όπου θα γίνει η θεμελίωση.


Χωματουργικά και σκαπτικά μηχανήματα εργάστηκαν πυρετωδώς υπό την προσωπική επίβλεψη του αντιδημάρχου Ερέτριας κ. Βαγγέλη Τσώκου και ο χώρος διαμορφώθηκε πλήρως, σύμφωνα με τις ανάγκες του σχεδίου θεμελίωσης.


«Στο πλαίσιο της νομιμότητας και των δυνατοτήτων του, ο δήμος θα πράξει τα δέοντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος,  στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο, σχετικά με την ενίσχυση της ανέγερσης του Ναού.


Και ήδη, όπως μας δήλωσε ο κ. Δήμαρχος, εξετάζει μέσω των υπηρεσιών του δήμου, τις διαδικασίες για την ενίσχυση της ανέγερσης του νέου Ι.Ν. της ενορίας του Μαλακώντα Ερέτριας.





Ø  Εικόνες από τις εργασίες προετοιμασίας και διαμόρφωσης του χώρου, όπου θα γίνει η θεμελίωση του νέου Ι.Ν. της ενορίας Μαλακώντα, τις οποίες ανέλαβε ο δήμος Ερέτριας με την προσωπική επίβλεψη του Αντιδημάρχου Ερέτριας κ. Βαγγέλη Τσώκου






Ø   Εικόνες από την τελετή της τοποθέτησης του θεμέλιου λίθου
για την ανέγερση του νέου Ι.Ν. της ενορίας Μαλακώντα Ερέτριας την Πέμπτη 8/9/2022












Δεν υπάρχουν σχόλια: