Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Τραγική κατάληξη για την 68χρονη από τα Πλακάκια Ερέτριας που αγνοούνταν επί ένα μήνα

Τραγικό τέλος είχε δυστυχώς η αγνοούμενη Μαρία Μάινα  παρά τις αγωνιώδεις αλλά δυστυχώς άκαρπες προσπάθειες,  που έγιναν για τον εντοπισμό της από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της.

  

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από τις 5:00 το απόγευμα της Πέμπτης 20/7 από την οικία της στην περιοχή Πλακάκια, στην Ερέτρια, και με ενέργειες συγγενικών της προσώπων είχαν κινητοποιηθεί άμεσα το Α.Τ. Ερέτριας, καθώς οι εθελοντικές ομάδες ΕΣΔΔΕ και FETES CLUB 4X4 της περιοχή μας που συνέδραμαν στην αναζήτησή της, ενώ στις έρευνες έλαβαν μέρος και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, ομάδα της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο, αλλά και ναυαγοσωστικό σκάφος που εξερεύνησε όλη την παραθαλάσσια ζώνη.

Η σωρός της 68χρονης γυναίκας, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/8) σε κατάσταση αποσύνθεσης,  σε αγρόκτημα με πυκνή βλάστηση σε απόσταση περίπου 300 μ. από την οικία της, ενώ διενεργείται ιατροδικαστική εξέταση και προανάκριση από το ΑΤ Ερέτριας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  συγγενικά της πρόσωπα αναγνώρισαν τα ρούχα της άτυχης γυναίκας.



Για τον εντοπισμό της αγνοούμενης 68χρονης Μαρία Μάινα, ο ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ μετά από αίτημα  συγγενικών της προσώπων, βοήθησε από την πρώτη στιγμή με διαρκείς δημοσιεύσεις, ενώ για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί και Silver Alert.





Σχετικά άρθρα:


ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ηλικιωμένης κυρίας στην περιοχή Πλακάκια Ερέτριας - Μπορείτε να βοηθήσετε;

 

Αγωνιώδεις προσπάθειες για τον εντοπισμό της 68χρονης γυναίκας από τα Πλακάκια Ερέτριας που αγνοείται – Στην πρώτη γραμμή εθελοντές της ΕΣΔΔΕ














Δεν υπάρχουν σχόλια: