Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Αγωνιώδεις προσπάθειες για τον εντοπισμό της 68χρονης γυναίκας από τα Πλακάκια Ερέτριας που αγνοείται – Στην πρώτη γραμμή εθελοντές της ΕΣΔΔΕ

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλονται από το βράδυ της Πέμπτης 20/7 για τον εντοπισμό της 68χρονης Μαρίας Μάινα, η οποία αγνοείται από τις 5.00 το απόγευμα.



Σύμφωνα με τη δήλωση της αδερφής της κ. Αριστέας Μάινα, η οποία επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τον ΤΥΠΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, η αγνοούμενη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γι’ αυτό και υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την υγεία της. Ενώ απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει δει την αδελφή της από χθες το απόγευμα, να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο 6939 159962 ή με το Α.Τ. Ερέτριας.

Τις έρευνες συντονίζει το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ενώ συμμετέχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας και εθελοντές από την Ερέτρια.

Συγκεκριμένα, εθελοντές της Ε.Σ.Δ.Δ.Ε. έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή, με δέκα εθελοντές, τέσσερα οχήματα και επαγγελματία χειριστή drone με προβολείς και θερμική κάμερα υψηλής τεχνολογίας, όπου χτένισαν την περιοχή έως τα ξημερώματα, της Παρασκευής.

Ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές του FETES CLUB 4X4.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 21/7 και όπως μας ενημέρωσαν Εθελοντές της ΕΣΔΔΕ βρίσκονται εκεί με ομάδα 6 ατόμων, 4 αυτοκίνητα, μια μηχανή και ένας χειριστής drone και συνδράμουν το Α.Τ. Ερέτριας στην επιχείρηση για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: