Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 68χρονης γυναίκας από τα Πλακάκια Ερέτριας – Συνεχίζονται για 3η ημέρα οι έρευνες


Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η επιχείρηση αναζήτησης της 68χρονης Μαρίας Μάινα από τα Πλακάκια Ερέτριας, που αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης 20/7.



Οι έρευνες που ξεκίνησαν από το βράδυ της Πέμπτης συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση και  την Παρασκευή 21/7 όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας και μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες, από άνδρες του Α.Τ. Ερέτριας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εθελοντών, αλλά δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Εξαιρετική είναι η συνδρομή Εθελοντικής ομάδας της ΕΣΔΔΕ που από την πρώτη στιγμή συμμετείχαν στην επιχείρηση, συνεχίζοντας επί 17 ώρες με μεγάλη δύναμη εθελοντών, οχημάτων και drone, ερευνώντας την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή, ενώ κάλεσαν και την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Αρτάκης ΟΕΔ, που έσπευσε σε βοήθεια.

Στη επιχείρηση συμμετείχαν και δέκα εθελοντές του ΠΕΚΕΑ από την Αθήνα με δύο εκπαιδευμένους σκύλους, που προσκλήθηκαν από την αδερφή της αγνοούμενης για να συνδράμουν στις έρευνες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι έρευνες συνεχίζονται για τρίτη ημέρα, ενώ έχει ελεγχθεί περιοχή περίπου 2,5 χιλιομέτρων από το σημείο της εξαφάνισης και με κατεύθυνση προς Βασιλικό και έως τη Μαγούλα, με οχήματα, πεζοπόρα τμήματα και χειριστή drone της ΕΣΔΔΕ που χτένισε τη γύρω περιοχή σε έκταση περίπου 350 στρεμμάτων.

Ενώ το Αστυνομικό Τμήμα της Ερέτριας που συντονίζει την έρευνα, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση της 68χρονης γυναίκας.

Οποιαδήποτε πληροφορία από τους περιοίκους σε περίπτωση που είδαν από το απόγευμα της Πέμπτης 20/7 την αγνοούμενη, η οποία φορούσε ροζ φόρεμα όταν εξαφανίστηκε, θα είναι πολύτιμη.

Παρακαλούμε εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την αδερφή της, την κ. Μάινα Αριστέα που την αναζητά στο τηλέφωνο 6939 159 962.











Σχετικό άρθρο:






 






Δεν υπάρχουν σχόλια: