Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Βραβείο αριστείας και υποψήφιος διδάκτωρας, ο 23χρονος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Πάφρας από την Αμάρυνθο


Σε ηλικία 23 ετών ο Δημήτρης Πάφρας από την Αμάρυνθο αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα για όλα τα νέα παιδιά που κυνηγάνε με όρεξη και πάθος αυτό που τους αρέσει και θέλουν να ασχοληθούν στη ζωή τους.



Ο Δημήτρης Πάφρας, ακολουθεί με πάθος τα όνειρά του και είναι σήμερα αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τον Νοέμβριο του 2022 ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του στη μεσογειακή υδατοκαλλιέργεια.


Μαζί με την αδερφή του την Αγγελική, έχουν εκδώσει το βιβλίο «Ο κόσμος της θάλασσας», το οποίο εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο διατίθεται και στο εξωτερικό στη Μάλτα, Ισπανία και Ιταλία.


Ενώ είναι υποψήφιος διδάκτορας κάνοντας έρευνα στον Ευβοϊκό Κόλπο (η Εύβοια είναι ο τόπος καταγωγής του) για ένα μαργαριτοφόρο όστρακο.


Παράλληλα με το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό, ο Δημήτρης υπηρετεί τη θητεία του στην αεροπορική βάση Τανάγρας με ειδικότητα μετεωρολόγου.



Μάλιστα, ενημερώθηκε αρχές του έτους ότι είναι αριστούχος στη σχολή του, λαμβάνοντας έτσι έπαινο και τιμητικό δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας και το Ινστιτούτο Κρατικών Υποτροφιών και χρηματικό έπαθλο. 

Πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Πάφρα και του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρα! Θα είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε τα καλά του νέα και να τον θαυμάζουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια: