Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Τρία νέα βραβεία και αναγνώριση μέσω Cambridge για τα πολυβραβευμένα Σχολεία ΤΣΟΝΙΔΗΣ

Δικαιωματικά κατέκτησαν και φέτος 3 βραβεία στα ELT Excellence Awards & αναγνώριση από το Cambridge (Gold Preparation Centre & στατιστικά), τα Σχολεία Tsonidis Schools σε Χαλκίδα και Ερέτρια.



Τα σχολεία ΤΣΟΝΙΔΗΣ, κατατάσσονται ανάμεσα στα κορυφαία ιδιωτικά και δημόσια σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Κοινότητα και συνεργασία», «Καινοτομία στην εκπαίδευση» και «Διδασκαλία της αγγλικής μέσω δραματικών κειμένων».


Αναγνώριση από το Cambridge

Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο του Cambridge κατέταξε τα Σχολεία Tsonidis Schools πάνω από τον μέσο όρο παγκοσμίως στις εξετάσεις του Lower, ενώ στο Proficiency το 40% των μαθητών πετυχαίνει πολύ υψηλές βαθμολογίες (15% στην Ελλάδα και 10% παγκοσμίως αντίστοιχα)!



«Διαγωνιστήκαμε σε τρεις κατηγορίες και πήραμε το 1ο βραβείο και στις τρεις! Νιώθουμε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, που η ποιότητα της δουλειάς μας αναγνωρίζεται εδώ και 60 χρόνια από τους γονείς και τους μαθητές μας σε Χαλκίδα και Ερέτρια!

Και φυσικά, είναι τιμή μας να αναγνωρίζεται και από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, που γνωρίζουν ενδελεχώς το αντικείμενο και την φύση της δουλειάς μας, και μας το δείχνουν έμπρακτα βραβεύοντάς μας τρεις φορές!

Ευχαριστούμε πολύ και συνεχίζουμε δυναμικά!»
, δήλωσε ο  Άγγελος Τσονίδης.















Οι Εγγραφές ξεκίνησαν στα Tsonidis Schools!

Κλείστε τώρα τη θέση σας σε ένα από τα τμήματά μας ή επιλέξτε το Ιδιαίτερο μάθημά σας στα τηλέφωνα:

22210 79040 / 22210 26966 / 6971727812 (Π. Π. Γερμανού 15 & 18α Χαλκίδα)

Ερέτρια: Φιλ. Μενεδήμου 42, τηλ. 22290 63100

www.tsonidis.gr





Σχετικά άρθρα:



Τα κορυφαία Σχολεία Αγγλικών ΤΣΟΝΙΔΗΣ δημιουργούν “πρότυπα εκπαίδευσης” στη μάθηση της ξένης γλώσσας

















Δεν υπάρχουν σχόλια: