Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Τα κορυφαία Σχολεία Αγγλικών ΤΣΟΝΙΔΗΣ δημιουργούν “πρότυπα εκπαίδευσης” στη μάθηση της ξένης γλώσσας


Τιμώντας την εμπιστοσύνη των γονιών και των μαθητών τους, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΤΣΟΝΙΔΗΣ, δημιουργούν νέα “πρότυπα εκπαίδευσης” στη μάθηση της Αγγλικής γλώσσας.



          Τόσο ο Βασίλης, όσο και ο Ευάγγελος - Άγγελος Τσονίδης διδάσκουν οι ίδιοι, συντονίζουν και καθοδηγούν καθημερινά, την πολύ έμπειρη ομάδα καθηγητών τους, που αποτελείται από μόνιμο διδακτικό προσωπικό, απόφοιτους Φιλολογίας και Native English Language Teachers.




                Με όπλα τους, τη διαρκή επιμόρφωση στη σύγχρονη εκπαίδευση και τη βιωματική διδασκαλίαειδικά διαμορφωμένους χώρους για τους μικρότερους σε ηλικία μαθητές, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και κυρίως την εξατομίκευση των αναγκών κάθε μαθητή, εξασφαλίζουν την επιτυχία του συνόλου των μαθητών τους, ενώ δικαιωματικά κατέκτησαν και φέτος 3 βραβεία στα ELT Excellence Awards & αναγνώριση από το Cambridge (Gold Preparation Centre & στατιστικά).


Tsonidis Schools: «Συγχαρητήρια στους 251 επιτυχόντες, ποσοστό επιτυχίας 100% στα κορυφαία παγκοσμίως και απαιτητικά πιστοποιητικά Proficiency του University of Cambridge»

 


Οι καινοτομίες των Tsonidis Schools στο χώρο των Αγγλικών

Επειδή για τα σχολεία Tsonidis Schools η  απόκτηση πτυχίου είναι σημαντική, αλλά η εκμάθηση της γλώσσας είναι υψίστης σημασίας, έφεραν ακόμα περισσότερες καινοτομίες στον χώρο των Αγγλικών:


English Pre School by Tsonidis 

αποκλειστικά για παιδιά 3,5 - 7 ετών 


    Οι μαθητές των Tsonidis Schools μαθαίνουν να επικοινωνούν στα Αγγλικά από την πιο μικρή ηλικία στο English Pre School by Tsonidis, το πολυβραβευμένο σε Ελλάδα και Κύπρο σχολείο Αγγλικής γλώσσας αποκλειστικά για παιδιά 3,5 - 7 ετών

   Έμπνευσή τους αποτελούν δύο ιδιαίτερα επιτυχημένα μοντέλα, το Σουηδικό μοντέλο προσχολικής διδασκαλίας και η μέθοδος Μοντεσσόρι. Πέραν των ειδικά διαμορφωμένων δραστηριοτήτων, επιτυγχάνεται η καλλιέργεια συνείδησης και αγάπης για το φυσικό περιβάλλον στο μοναδικό ανά την Ελλάδα Roof Garden, το οποίο είναι γεμάτο με φυτά διαφόρων ειδών και ζώα.



Αγγλική λογοτεχνία, ως υποχρεωτικό μάθημα

        Σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (Oxford University Press), έχουν καθιερώσει την αγγλική λογοτεχνία ως υποχρεωτικό μάθημα σπουδών και οι μαθητές έρχονται σε επαφή με το θέατρο και τη λογοτεχνία. 





Πειράματα στα Αγγλικά στο Oxford Science club

Πειράματα στα Αγγλικά στο Oxford Science club, όπου τα παιδιά αποκτούν δεξιότητες του 21ου αιώνα!






Virtual Reality

Ενώ με το καινοτόμο πανελλαδικά πρόγραμμα της εικονικής πραγματικότητας Virtual Reality, τα παιδιά θα βιώνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς μπορούν να αισθάνονται ότι βρίσκονται στο κέντρο του Λονδίνου και συνομιλούν με  Άγγλους ή περπατούν στο Φεγγάρι και πρέπει να μιλήσουν με τον αστροναύτη στα Αγγλικά. 








Προγράμματα ενηλίκων & Εταιρικά προγράμματα "Bespoke" ΤΣΟΝΙΔΗΣ


            Παράλληλα, στα Tsonidis Schools υπάρχουν προγράμματα ενηλίκων ειδικά Εταιρικά προγράμματα "Bespoke",  δηλ. «κομμένα και ραμμένα» στις ανάγκες και απαιτήσεις της κάθε εταιρείας (εκπαίδευση διοικητικού προσωπικού και εργαζομένων), για την κάλυψη ιδιαίτερων αναγκών στην εκμάθηση και βελτίωση της ξένης γλώσσας (συνεργασία με τεράστιες εταιρείες όπως ΕΛΒΑΛ-ΧΑΛΚΟΡ, κ.ά.)






Οι Εγγραφές ξεκίνησαν στα Tsonidis Schools!

Κλείστε τώρα τη θέση σας σε ένα από τα τμήματά μας ή επιλέξτε το Ιδιαίτερο μάθημά σας στα τηλέφωνα:

22210 79040 / 22210 26966 / 6971727812 (Π. Π. Γερμανού 15 & 18α Χαλκίδα)

Ερέτρια: Φιλ. Μενεδήμου 42, τηλ. 22290 63100





Σχετικά άρθρα:



















Δεν υπάρχουν σχόλια: