Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

English Pre School byTsonidis: Ένα πρότυπο, βραβευμένο σχολείο για εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας... μέσα στη φύση!


Τα πολυβραβευμένα Tsonidis Schools πρωτοπορούν για μια ακόμη φορά, δίνοντας μοναδικές ευκαιρίες μάθησης στα παιδιά κάθε ηλικίας!


Το πρότυπο σχολείο English PreSchool διακρίθηκε από την πρώτη χρονιά της λειτουργίας του, κατακτώντας το Χρυσό Βραβείο Καλύτερου Σχολείου  σε Ελλάδα και Κύπρο από τον οργανισμό ELT NEWS.

 

Η ίδρυση του "English pre school by Tsonidis" ήρθε να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην εκπαίδευση της  Αγγλικής γλώσσας, καθώς δημιουργήθηκε αποκλειστικά για παιδιά 3 - 7 ετών,  προσφέροντας  σε αυτή την τρυφερή ηλικία την χαρά της εκπαίδευσης μέσω διαδραστικών παιχνιδιών και υπέροχων δραστηριοτήτων.

 

Το English PreSchool των Tsonidis Schools, είναι ένας μοναδικός, σύγχρονος χώρος, μελετημένος για παιδιά αυτής της ηλικίας, που τα φιλοξενεί με ζεστασιά, αγάπη και όρεξη για μάθηση μέσα από βιωματικές δραστηριότητες!

 

Βασισμένα στην μέθοδο της μεγάλης παιδαγωγού Maria Montessori αλλά και στο πασίγνωστο Σουηδικό Εκπαιδευτικό Σύστημα,  τα Tsonidis Schools δημιούργησαν ένα πρότυπο English pre school, όπου οι δραστηριότητες γίνονται στην Αγγλική Γλώσσα, ενώ η εκπαίδευση διέπεται από τις εξής βασικές αρχές:

 

          Ισότητα των φύλων,

          Κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη,

          Γλωσσική και νοητική ανάπτυξη και

          Σωματική ανάπτυξη

 

 








Το Roof Garden του English Pre School είναι κάτι μοναδικό!

 


Ένας υπέροχος χώρος, γεμάτος με φυτά διαφόρων ειδών και μεγεθών, προσφέρει την απαραίτητη για τα παιδιά στενή επαφή με τη φύση.

Ο χώρος  200 τ.μ. περιλαμβάνει:

 

· ειδικά σχεδιασμένους χώρους όπου τα παιδιά εμπλέκονται με την φύτευση και φροντίδα φυτών,

· χώρους με κουνελάκια και ψάρια KOI, όπου τα παιδιά είναι υπεύθυνα για το τάισμα και τη φροντίδα των ζώων,

· χώρους με διαφορετικά φυσικά υλικά (όπως άμμο και χρώματα) όπου τα παιδιά αναπτύσσουν τις αισθήσεις τους,

· θερινό σινεμά,

· τσουλήθρα και χώρους παιχνιδιού.














Τι μας είπε ο Άγγελος Τσονίδης για το English Pre School

 


"Εξασφαλίζουμε την καλύτερη ανάπτυξη για τους μαθητές μας δανειζόμενοι και στοιχεία από τη μέθοδο Μοντεσσόρι. Με επίκεντρο την ουσιαστική διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, δημιουργήσαμε για τα παιδιά μας ένα ευχάριστο περιβάλλον, που ενθαρρύνει την κοινωνικοποίηση και τις δραστηριότητες, συνδυάζοντας διδασκαλία και παιχνίδι υπό συνθήκες ασφάλειας!

 

Γι’ αυτό το σκοπό διαμορφώσαμε και το roof garden 200 τ.μ. με διάφορα φυτά και ζώα, φέρνοντας το σχολείο μας στην καρδιά του φυσικού περιβάλλοντος, ώστε τα παιδιά μας να ασχολούνται με τα φυτά, να περιποιούνται δεντράκια, αλλά και να ταΐζουν κουνελάκια και ψάρια, ενώ πάντα στο επίκεντρο βρίσκεται η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, με τον πιο ευχάριστο και αποδοτικό τρόπο, δίνοντας παράλληλα διέξοδο στην ανάγκη του παιδιού να γνωρίσει τον κόσμο και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

 

Επιτυγχάνουμε τη μάθηση με συνεργατικό και ευχάριστο τρόπο, γιατί στόχος είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του. Εν τέλει, η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας... μπαίνει στη ζωή του με φυσικό τρόπο και η γνώση ενσωματώνεται άριστα στη συνείδησή του», μας επισήμανε ο Ευάγγελος - Άγγελος, εμπνευστής του English PreSchool και άξιος συνεργάτης του πατέρα του Βασίλη Τσονίδη και συνεχιστής της καταξιωμένης στο χώρο της εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, οικογένειας Τσονίδη, που ξεκίνησε από τον παππού του Ευάγγελο και διέγραψε μια επιτυχημένη πορεία 60 ετών, και συνεχίζει δυναμικά!

 

 


Για πληροφορίες, εγγραφές και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Pre School καλείτε καθημερινά από 11 το πρωί έως 1 το μεσημέρι και 6-9 μ.μ. στα τηλ. 2221079040 & 6971727812.

English Pre School: Π. Π. Γερμανού 18α, Χαλκίδα

 

 

Σχολεία Tsonidis Schools - Γραμματεία:

 Χαλκίδα:  Π. Π. Γερμανού 15,

Δευτέρα με Παρασκευή

10.00-13.00 & 18.00-21.00

Τηλέφωνο: 22210 79040

 

Ερέτρια:  Φιλοσόφου Μενεδήμου 42,

Δευτέρα με Παρασκευή

18.00 -21.00

Τηλέφωνα: 22290 63100, 6971 727813




Σχετικά άρθρα:























Δεν υπάρχουν σχόλια: