Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Σοβαρό θανατηφόρο τροχαίο στην Ερέτρια με θύμα γυναίκα και τέσσερις τραυματίες


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Αυγούστου, στο 22ο χλμ Χαλκίδας - Ερέτριας, στην στροφή πλησίον του Νεκροταφείου Ερέτριας, μετά από σφοδρότατη σύγκρουση δύο Ι.Χ. οχημάτων, με θλιβερό απολογισμό μια νεκρή γυναίκα και τέσσερις τραυματίες.



Συγκεκριμένα Ι.Χ. όχημα το οποίο κατευθυνόταν από Αμάρυνθο προς Ερέτρια, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα, ένας άνδρας οδηγός και μια γυναίκα συνοδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην στροφή πλησίον του Νεκροταφείου Ερέτριας, ξέφυγε από την πορεία του και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα με κατεύθυνση προς την την Ερέτρια, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.


Η σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η γυναίκα που επέβαινε στο Ι.Χ. που ξέφυγε από την πορεία του και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του οχήματος, καθώς και τον τραυματισμό των τριών επιβατών του δεύτερου οχήματος.

Για τον απεγκλωβισμό της άτυχης γυναίκας, που σκοτώθηκε και του τραυματισμένου άντρα, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στον τόπο του ατυχήματος επιχείρησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, παρουσία του ΑΡΗ Ευβοίας, Αρχιπύραρχου Κώστα Ψαρρού.  

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες και τη νεκρή γυναίκα στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο επίσης έσπευσαν άνδρες του Α.Τ. Ερέτριας καθώς και εθελοντές του Εθελοντικού Σώματος Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας (Ε.Σ.Δ.Δ.Ε.) και των Fetes Club 4x4, προκειμένου να συνδράμουν.


Επίσης, μια ώρα νωρίτερα είχε σημειωθεί καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων.






















Δεν υπάρχουν σχόλια: