Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Θρήνος στην Ερέτρια για τον 33χρονο καθηγητή Βασίλη Παπαρούπα


Θλίψη και σοκ στην κοινωνία της Ερέτριας, έχει προκαλέσει η ξαφνική είδηση για τον θάνατο του 33χρονου καθηγητή Βασίλη Παπαρούπα.



Ο Βασίλης, έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του παλεύοντας με την επάρατη ασθένεια,  αλλά δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 7 Ιουνίου σε Νοσοκομείο της Αθήνας.


Η είδηση για τον θάνατο του Βασίλη, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος, την καλοσύνη και την προσφορά του ως εκπαιδευτικός και εθελοντής, βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συναδέλφους και συνεργάτες του, τους μαθητές του και όλη την ευρύτερη περιοχή της Ερέτριας.


Η εξόδιος ακολουθία του Βασίλη Παπαρούπα θα γίνει αύριο Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 11.30 το πρωί, από το ναό της Παναγίας Παραβουνιώτισσας, στην Ερέτρια.


Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.



Συγκινητικά τα λόγια του κ. Παναγιώτη Παπαφράγκα για την απώλεια του αγαπημένου τους καθηγητή 

"Δύσκολες ώρες …

Εχθές η επαγγελματική μας οικογένεια έχασε ένα ξεχωριστό της μέλος.
Ο καθηγητής μας Βασίλης Παπαρούπας έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 33 ετών χτυπημένος από την επάρατη νόσο. Ένας ευγενής, καλοσυνάτος νέος, με όνειρα, με πραγματική αγάπη για τα παιδιά, πάντα έτοιμος να δώσει όχι μόνο τις γνώσεις του αλλά και τις συμβουλές του. Εξαιρετικά αγαπητός στα παιδιά και στους συναδέλφους του. Θα λείψει από όλους μας. Είμαστε όμως σίγουροι ότι πήρε την θέση του μεταξύ των αγγέλων και ετοιμάζεται να διδάξει, να κάνει το αγαπημένο του μάθημα πάντα με χαμόγελο. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. "






Ο εθελοντής Νίκος Πασχαλόπουλος αποχαιρέτησε τον εθελοντή Βασίλη:

" ΗΜΕΡΑ ΘΛΙΨΗΣ .

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ.
ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ."

Το διαδίκτυο πλημμύρισε από εκατοντάδες μηνύματα αγάπης για τον αγαπημένο δάσκαλο Βασίλη. 

Καλό Παράδεισο Βασίλη από όλους μας!






Δεν υπάρχουν σχόλια: