Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Εύβοιας ο Δημήτρης Σκαρλάς

Ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός από την Αμάρυνθο, ο Δημήτρης Σκαρλάς, είναι πλέον στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου της Εύβοιας, καθώς αποδέχθηκε ήδη τη θέση του μέλους, σε πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.



Ο Δημήτρης Σκαρλάςένας νέος, δημιουργικός επιχειρηματίας, με σημαντική εμπειρία στη Δημόσια Διοίκηση, καθώς έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, αναπληρωτής Δημάρχου Ερέτριας και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, έρχεται να δώσει μια φρέσκια πνοή στο Επιμελητήριο Εύβοιας, στο τμήμα υπηρεσιών, που συμπεριλαμβάνει και τον τουρισμό, έναν τομέα που ανέκαθεν στήριζε.


Σε ερώτησή μας για το στόχο του μέσα από τη νέα του θέση στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Εύβοιας, ο Δημήτρης Σκαρλάς, δήλωσε στον Τύπο Ερέτριας:


"Στόχος μου είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού μας αλλά και της Σκύρου, αλλά και η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας, στο πλαίσιο ενός νέου αναπτυξιακού προτύπου.

Με ενδιαφέρει η ενεργή στήριξη της επιχειρηματικότητας στις σημερινές κρίσιμες στιγμές, στις οποίες ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων δίνει μάχη επιβίωσης.

Αρκεί να εργαστούμε από κοινού για τη δημιουργία μιας νέας εποχής, ενισχύοντας την σχέση του Επιμελητήριου με τα μέλη του, με στόχο την καλύτερη υποστήριξη των επιχειρηματικών δράσεων, της τεχνογνωσίας, αλλά και τη δρομολόγηση λύσεων των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις!"


Ευχόμαστε στον κ. Δημήτρη Σκαρλά, μια καλή και δημιουργική θητεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια: