Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Μελίνα Τσιριμώκου: "Μια Ερετριανή καλλονή Miss Hellas στα Ελληνικά Καλλιστεία 2024"

Η 19χρονη Μελίνα Τσιριμώκου από την Ερέτρια, εντυπωσίασε με την ομορφιά της και κέρδισε τον τίτλο της Miss Hellas στον διαγωνισμό Ελληνικά Καλλιστεία Σταρ - Ελληνική Ομορφιά 2024, που πραγματοποιήθηκαν στις 23 Μαΐου.


Τα Ελληνικά Καλλιστεία Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024, ανέδειξαν την ομορφιά με τη σφραγίδα του Νίκου Μπάμπαλη, την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Bolivar Beach Club, στη Λ. Ποσειδώνος, στην Ακτή του Ήλιου, στον Άλιμο.

Το μήνυμα του φετινού διαγωνισμού ομορφιάς ήταν ένας ύμνος στη γυναικεία ομορφιά και ένα βροντερό όχι στη βία και στη γυναικεία κακοποίηση, με όλες τις διαγωνιζόμενες να στέλνουν η καθεμία το δικό της μήνυμα, συμμετέχοντας στο πρότζεκτ “I'm beautiful - I am not a doll” μια πρωτοβουλία της γλύπτριας κ. Ιωάννας Παρασκευά, που μέσα από έξι υπέροχα γλυπτά, δίνει φωνή, κυρίως στους νέους παρακινώντας τους να υιοθετήσουν την ιδέα της ουσιαστικής ισότητας μεταξύ των δυο φύλλων με την εξάλειψη της διάκρισης,  κάθε μορφή βίας, επιβλαβών πρακτικών και  εκμετάλλευσης των γυναικών και των κοριτσιών.


 



Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο φετινός οικοδεσπότης,  με τη μοναδική ενέργεια και τον ενθουσιασμό του, ανέδειξε μοναδικά τον κόσμο της ελληνικής ομορφιάς, σε μια λαμπερή βραδιά με τις μουσικές επιλογές του ταλαντούχου Άκη Δείξιμου, της χαρισματικής Αγγελίνας Κουτσουράκη και της αισθαντικής Ελένης Γρίβα, που χάρισαν στο κοινό μαγικές στιγμές.

 

Η εταιρεία Bluepoint ήταν ο επίσημος χορηγός της εκδήλωσης, συμβάλλοντας στην επιτυχία και τη λάμψη αυτής της ξεχωριστής βραδιάς, τιμώντας τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του φετινού διαγωνισμού.


 

 









 Ο Άκης Χατζηαντωνίου έκανε την απονομή του τίτλου Miss Hellas στον διαγωνισμό  Ελληνικά Καλλιστεία Σταρ  - Ελληνική Ομορφιά 2024 στην πανέμορφη Μελίνα Τσιριμώκου.





 


Τι μας είπε η πανέμορφη Μελίνα Τσιριμώκου

Όπως μας είπε η Μελίνα, αυτή ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε διαγωνισμό ομορφιάς, από τον οποίο εκτός από τον τίτλο, αποκόμισε και μια όμορφη εμπειρία μέσα από μια εξαιρετική διοργάνωση, που ειδικά φέτος πέρασε και ένα δυνατό μήνυμα για την πρόληψη και την εξάλειψη κάθε μορφή διάκρισης, επιβλαβών πρακτικών, βίας και εκμετάλλευσης των γυναικών και των κοριτσιών, ενώ απέκτησε και πολλές νέες φίλες.


Στις προτεραιότητές της είναι σίγουρα να ολοκληρώσει τις σπουδές της στον Διοίκηση Επιχειρήσεων, όπου ήδη φοιτά, ενώ παράλληλα την ενδιαφέρει και ο χώρος της μόδας.


Οι γονείς της Μάγια και Σπύρος Τσιριμώκος, είναι πάντοτε στο πλευρό της και τη βοηθούν να ακολουθήσει τα όνειρά της.




Η Miss Hellas Μελίνα με τη μητέρα της Μάγια (αριστερά) 
και τη θεία της Ιωάννα (δεξιά)

 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια: