Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Συγκινητικά λόγια από την Θεολόγο Μαλαματένια Κιάκη Τσολάκου για την Ιερά Πανήγυρη του Ι.Ν. Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερέτριας

«Αγνή Παρθένε Δέσποινα Άχραντε Θεοτόκε» ψάλλατε με τις γλυκές φωνές σας και συνοδεύσατε την Ιερά λιτάνευση της Αγίας Εικόνας Της Παναγίας μας της Παραβουνιώτισσας ως ολόλευκοι «άγγελοι», ΕΣΕΙΣ ολόδροσα και πανέμορφα κορίτσια του τόπου μας. Με εντυπωσιακή, άξια αναφοράς θέληση, πίστη και ευλάβεια, συμμετείχατε στην όλη προετοιμασία, κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, ακατάβλητες, με περίσσεια ψυχής, για να τιμήσετε και να λαμπρύνετε την ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ.


Για άλλη μια φορά θα πω πως αδυνατώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου για εσάς, γιατί αλήθεια δεν περιγράφονται και το μοναδικό που μπορώ πω για όλες εσάς ως σύνολο και για την κάθε μια ξεχωριστά πως ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ και εύχομαι και ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ να έχετε υγεία, πρόοδο και η Παναγία μας να Σκεπάζει την κάθε στιγμή σας.
Τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΡΑΜΑΝΤΑΝΑΚΗ ,ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΗΝ Κα ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Κο ΗΛΙΑ για την ΠΟΛΥΤΙΜΗ στήριξη και βοήθεια τους και κυριως για την αγάπη που δείχνουν στα παιδιά μας.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ .Εύχομαι να σας έχει όλους η Παναγία μας καλά και με τη Χάρη Της να συνεχίστε να οδηγείτε τα παιδιά σας στον δρόμο του Θεού και να τα καμαρώνετε για τις καλές τους πράξεις.


ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΒΙΚΗ ΜΠΟΛΟΛΙΑ, ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ «ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ» ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ Κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΗΓΑΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΣ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
ΟΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ Ό,Τι ΠΟΘΕΙ Η ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΚΑΡΔΙΑ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ fetes club ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ.


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ


Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ Η ΠΑΡΑΒΟΥΝΙΩΤΙΣΣΑ,ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ ,ΔΥΝΑΜΗ,ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ!


















Δεν υπάρχουν σχόλια: