Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Ο πρωταθλητής μας Δημήτρης Σαράπης συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15 στο Λουτράκι - "Δημήτρη είμαστε όλοι μαζί σου!"


Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική προετοιμασία ο πρωταθλητής μας ο Δημήτρης Σαράπης από την Ερέτρια, είναι πανέτοιμος για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που ξεκινά σήμερα στο Λουτράκι.


Η καρδιά της Ευρωπαϊκής Πάλης χτυπάει στο Λουτράκι. Μετά από ένα εκπληκτικό διήμερο στο Grappling, η λουτρόπολη της Κορίνθου είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U15 μέσα από το οποίο θα αναδειχθούν και θα συστηθούν στο κοινό οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και οι ολυμπιονίκες του μέλλοντος.


Περισσότεροι από 700 αθλητές από 35 χώρες θα πλημμυρίσουν το κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» με στόχο να διακριθούν σε όλα τα στυλ της Ολυμπιακής Πάλης.

Την Τετάρτη (15/5) η δράση θα ξεκινήσει με την Ελευθέρα πάλη, ενώ η ημέρα θα κορυφωθεί με την τελετή έναρξης. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 11.00 το πρωί με τους προκριματικούς, ενώ στις 16:30 θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης, για να ακολουθήσει το απογευματινό πρόγραμμα με τους αγώνες της ζώνης των μεταλλίων.

Την Πέμπτη η Ελευθέρα θα ολοκληρωθεί με την τελική φάση, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει και η Πάλη Γυναικών. 

Την σκυτάλη θα πάρει την Παρασκευή 17/5 η Ελληνορωμαϊκή Πάλη με τους αγώνες να ξεκινούν από τις 10:00 π.μ. και με τους νικητές να ανεβαίνουν στο βάθρο το Σάββατο 18/5 μετά τους τελικούς, που ξεκινούν στις 04:00 μ.μ.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί με 41 αθλητές σε όλα τα στυλ, με στόχο φυσικά τη διάκριση και αρκετά μετάλλια.

Μεταξύ αυτών και ο δικός μας αθλητής ο Δημήτρης Σαράπης, γιός του Γιώργου Σαράπη και της Δέσποινας Ρέτσα,  που αγωνίζεται την Παρασκευή 17/5 και το Σάββατο 18/5, στον οποίο στέλνουμε όλοι την αγάπη μας και όσο περισσότεροι μπορούμε θα είμαστε εκεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος»!


Η καρδιά της Ερέτριας χτυπά στο Λουτράκι! 

Καλή επιτυχία Δημήτρη!






Για να παρακολουθήσετε live streaming πατήστε εδώ








Δεν υπάρχουν σχόλια: