Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Για το χάλκινο μετάλλιο παλεύει σήμερα στο Ευρωπαϊκό ο Δημήτρης Σαράπης, ο Πρωταθλητής μας από την Ερέτρια

Ο Ερετριανός Δημήτρης Σαράπης είναι ένας από τους δύο Έλληνες πρωταθλητές που προκρίθηκαν χθες και θέτουν υποψηφιότητα για να ανέβουν στο βάθρο των νικητών διεκδικώντας μια τεράστια Ευρωπαϊκή διάκριση, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξάγεται φέτος στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.



Για το χάλκινο μετάλλιο θα παλέψει το Σάββατο (18/5) και ο Δημήτρης Σαράπης στα 57 κιλά της Ελληνορωμαϊκής, που είχε τη χθεσινή ημέρα μια εντυπωσιακή πορεία, με τους κόπους τους να ανταμείβονται.

- Ο Έλληνας πρωταθλητής στα προκριματικά χρειάστηκε κάτι λιγότερο από ένα λεπτό για να επικρατήσει με τεχνική υπεροχή του Ισραηλινού Ντοματιέφσκι, με 8-0. 







- Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του πέρασε θεαματικά στα προημιτελικά και νίκησε με τεχνική υπεροχή και σκορ 9-0 και τον Πολωνό Ζιγκούλσκι φτάνοντας με… αέρα στην οκτάδα.





- Η προέλασή του συνεχίστηκε, καθώς στα προημιτελικά πρόσθεσε άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση, καθώς εκτροχίασε με 6-1 και τον Εσθονό Βααρτνού.






Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο οδηγήθηκε μετά τον ημιτελικό με τον ανεξάρτητο αθλητή Τίτσκιν.

Ο δρόμος προς τη δόξα παραμένει ορθάνοιχτος καθώς έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πολύτιμο μετάλλιο με έναν αντίπαλο που θα προκύψει από τους δύο αγώνες που θα προηγηθούν. 

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι ο Ουκρανός Νασίμποφ, ο Ούγγρος Γιάκαμπ και ο Λετονός Μπορμότοβς.

Καλή επιτυχία στον Πρωταθλητή μας Δημήτρη Σαράπη και του ευχόμαστε να κατακτήσει μια ακόμα σημαντική διάκριση! 

Σίγουρα, έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές όλων μας!!!


Για να παρακολουθήσετε live πατήστε εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια: