Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Το 36ο Καρναβάλι της Αμαρύνθου "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΙ" έρχεται ακόμα πιο δυνατό!!! - Το πρόγραμμα αναλυτικά

Στον Σύλλογο "Το Καρναβάλι της Αμαρύνθου" εργάζονται πυρετωδώς καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη μεγάλη διοργάνωση του 36ου Καρναβαλιού της Αμαρύνθου και προσκαλούν όλο τον κόσμο να το απολαύσει!

Σίγουρα ετοιμάζουν και φέτος ένα μοναδικό τριήμερο που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους! - Έλα και ζήστο από κοντά!!!


 Ας πάρουμε μια μικρή γεύση από όσα υπέροχα μας ετοιμάζουν στο #36ΚαρναβάλιΑμαρύνθου...





Η πρώτη ημέρα,  Παρασκευή 15 Μαρτίου, θα είναι μια ημέρα αφιερωμένη στα μικρά, αλλά και στα μεγάλα παιδιά γεμάτη θέαμα, μουσική και χορό, ζογκλέρ, magic showbubble show, μπαλονοκατασκευές, face painting και πολλές εκπλήξεις!

Η Κεντρική Πλατεία της Αμαρύνθου, από τις 17:00 το απόγευμα, θα φιλοξενήσει δύο υπέροχες σχολές Χορού,  την «Once Upon a Dance» από την Ερέτρια και η Σχολή «Art & Dance» της Γιούλης Θεοδώρου από την Αμάρυνθο που θα παρουσιάσουν ένα εκπληκτικό θέαμα με τις υπέροχες χορογραφίες τους, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι με πολύ μουσική και διασκέδαση!






Το Σάββατο 16 Μαρτίου, από νωρίς το μεσημέρι, το τρενάκι του συλλόγου θα ξεκινήσει τις βόλτες του από τις 15:00 το μεσημέρι και θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους, ενώ το απόγευμα στις 18:00 θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτυ στην κεντρική πλατεία της Αμαρύνθου με τον Dj Νίκο Χακλούση που θα δώσει ρυθμό στο πιο μεγάλο Καρναβαλικό πάρτι με πολύ μουσική, χορό, κεράσματα και φωτιές!








Όσο για την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 15:30 το μεσημέρι είναι το ραντεβού με τη μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού της Αμαρύνθου με τίτλο «Παραμυθιάζομαι»  που θα μαγέψει και φέτος με τις υπέροχες παρουσίες του, την πρωτοτυπία, την έμπνευση και κυρίως με το τρελό κέφι των υπέροχων γκρουπ που συμμετέχουν!


Θα ακολουθήσει μουσική, χορός και διασκέδαση με live stage στην κεντρική πλατεία της Αμαρύνθου, με την υπέροχη φωνή του Γιώργου Κακοσαίου, ενώ τη βραδιά θα φωτίσουν όπως κάθε χρόνο, τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα και το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου!






Αν θέλετε κι εσείς να νιώσετε την ένταση του καρναβαλικού ρυθμού και να διασκεδάσετε με την καρδιά σας, σας περιμένουμε όλους στο

 36ο Καρναβάλι της Αμαρύνθου!



Τα 6 υπέροχα κορίτσια του συλλόγου «Το Καρναβάλι της Αμαρύνθου» σου αποκαλύπτουν  τρεις λόγους για να επισκεφτείς τον Δήμο Ερέτριας το τελευταίο 3μερο της Αποκριάς:

 

-      - Θα απολαύσεις το πιο ιστορικό  καρναβάλι που μετράει 36 χρόνια, σε μια μαγευτική παραλιακή κωμόπολη με θεά τον Ευβοϊκό!

 

-     - Θα περιηγηθείς στα υπέροχα αξιοθέατα του Δήμου Ερέτριας που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα, ταξιδεύοντας μόλις 1 ώρα από την Αθήνα, επιλέγοντας τη διαμονή σου σε ένα από τα πολλά καταλύματα της περιοχής, για όλα τα βαλάντια!

 

-    -  Και τέλος, αν είσαι party animal, χαβαλετζής και έξω καρδιά, μπορείς να πάρεις κι εσύ μέρος στην καρναβαλική παρέλαση, για να ζήσεις την ένταση και το ρυθμό του καρναβαλικού μας 3μερου, να απολαύσεις τα πάρτυ, τους κλόουν, τους ζογκλέρ, να χορέψεις στους ρυθμούς των Dj μας, να γίνεις ένα  με την μεγάλη καρναβαλική παρέα μας και θα καταλάβεις, ότι αυτό που μετράει είναι... οι στιγμές!

Γι’ αυτό ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΑΙ !!!    Έλα και ζήστο από κοντά!!!

 



* Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην καρναβαλική παρέλαση μπορούν να επικοινωνήσουν με το σύλλογο Το Καρναβάλι της Αμαρύνθου









Σχετικά άρθρα:



Δεν υπάρχουν σχόλια: