Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο 36ο Καρναβάλι Αμαρύνθου "Παραμυθιάζομαι" - Πως μπορείς να συμμετέχεις


Αν θέλετε κι εσείς να νιώσετε την ένταση του καρναβαλικού ρυθμού και να διασκεδάσετε με την καρδιά σας, προλαβαίνετε  να δηλώσετε συμμετοχή στο 36ο Καρναβάλι της Αμαρύνθου!

Πάρτε τη δική σας παρέα  ή τη δική σας ομάδα ή ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα σε κάποιο από τα γκρουπ που συμμετέχουν!


Ενημερωθείτε σήμερα κιόλας από το Σύλλογο Το Καρναβάλι της Αμαρύνθο
υ !

 



Πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην καρναβαλική παρέλαση μπορούν να επικοινωνήσουν με το σύλλογο Το Καρναβάλι της Αμαρύνθου, ώστε να κατοχυρωθεί η θέση τους σε αυτή.

-Τα γκρουπ που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να είναι άνω των 15 ατόμων και να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την παρουσίαση του θέματος τους, είτε αφορά πεζοπόρο τμήμα είτε αφορά πεζοπόρο που θα συνοδεύετε από άρμα. Εάν στο βεστιάριο του συλλόγου, υπάρχουν στολές που θα εξυπηρετούν το θέμα του γκρουπ, θα είναι στη διάθεσή τους με συμβολικό κόστος συμμετοχής.

- Όσο αφορά τους φίλους του Καρναβαλιού Αμαρύνθου που δεν έχουν δικό τους γκρουπ, μπορούν να συμμετέχουν σε οποιοδήποτε γκρουπ δημιουργηθεί από το σύλλογο.

Τα θέματα θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας Το Καρναβάλι της Αμαρύνθου  έγκαιρα ώστε να μπορούν να επιλέξουν και να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι.

 

 






Πως μπορείτε να βοηθήσετε τους διοργανωτές ως εθελοντές στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στον μεγάλο θεσμό του Καρναβαλιού Αμαρύνθου και να συμμετέχουν ανάλογα με το χρόνο τους, μπορούν να το επικοινωνούν με το σύλλογο Το Καρναβάλι της Αμαρύνθου.

Η τεράστια αυτή διοργάνωση χρειάζεται εθελοντές που θα δραστηριοποιηθούν κυρίως στην διεξαγωγή των εκδηλώσεων του τριήμερου προγράμματος και της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης.

Ειδικότερα, όσο αφορά την διοργάνωση και ετοιμασία του 36ου Καρναβαλιού Αμαρύνθου, χρειάζονται μοδίστρες ή και κυρίες που έχουν γνώση ραπτικής, μακιγιέρ, ξυλουργοί, μαραγκοί, χειροτέχνες, άτομα καλλιτεχνικής φύσης για ζωγραφική και κατασκευή αρμάτων. 

Η φετινή διοργάνωση θα είναι ακόμα πιο δυνατή από ότι έχετε δει μέχρι τώρα, γι’ αυτό στο Σύλλογο Το Καρναβάλι της Αμαρύνθου χρειάζονται όση βοήθεια μπορούμε να βρούμε! 


Το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ περιμένει λοιπόν τις συμμετοχές σας και σας καλεί να ζήσετε την ένταση και τους ρυθμούς της μεγάλης αυτής διοργάνωσης !!!!


#ΔενΛειπειΚανείς

 








Δεν υπάρχουν σχόλια: