Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Κέφι, γέλιο και διασκέδαση στο παραδοσιακό καρναβάλι στην Κοινότητα Γυμνού με τον καλύτερο γάμο της χρονιάς!


Με πολύ κέφι, φαντασία και μεράκι η Κοινότητα Γυμνού άνοιξε φέτος την αυλαία των καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Δήμο Ερέτριας, με το παραδοσιακό καρναβάλι "Σήμερα Γάμος γίνεται", διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους προσκεκλημένους στον καλύτερο γάμο της χρονιάς,  το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 4:00 μ.μ. στην Πλατεία Ηρώων στην Κοινότητα Γυμνού του Δήμου Ερέτριας.




Η μητέρα του γαμπρού, η μητέρα της νύφης, η κουμπάρα κι όλο το χωριό πήρε τα προσκλητήρια, φόρεσε τα καλά του και πήγε στο γάμο  "του Χρυσογόνη και της Χάιδως"!


Οι απολαυστικές, σατιρικές ερμηνείες όλων των συντελεστών, με την εξαιρετική δουλειά της Διασυλλογικής Ομάδας Δ.Δ. Γυμνού, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Χορονός και τους Συλλόγους Γονέων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού,  χάρισαν στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς, με την αναβίωση του παραδοσιακού γάμου και την καρναβαλική παρέλαση!



Ενώ οι καρναβαλικές εκδηλώσεις πλαισιώθηκαν με παραδοσιακή μουσική, τραγούδια, χορό και κεράσματα με σουβλάκια, τηγανόψωμα, λουκουμάδες και καλό κρασί!



Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους!











Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα καρέ καρέ

με την κάμερα του Φωτογραφείου
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΑΣ























Δεν υπάρχουν σχόλια: