Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ – Τη διαγραφή του Κώστα Ζαχαριά ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία για τον Δήμο μας»

 


Η  επίσημη δημοσιοποίηση της διαγραφής του κ. Κώστα Ζαχαριά από τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τον Δήμο μας», επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, σύμφωνα με το οποίο ο εκλεγμένος Κοινοτάρχης της Αμαρύνθου με την παράταξη του κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου, προχώρησε το Σάββατο 18/8/2023 σε ανακοίνωση της υποψηφιότητάς τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με άλλη παράταξη και με τον συνδυασμό άλλου υποψηφίου δημάρχου, χωρίς προηγουμένως να έχει παραιτηθεί από την παράταξη με την οποία εξελέγη.

 

Το σχετικό δελτίο τύπου που αναρτήθηκε το Σάββατο 19/8/2023 στην σελίδα της Παράταξης «Πρωτοβουλία για τον Δήμο μας», αναφέρει τα εξής:

 

«Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ζαχαριά Κων/νου με άλλο συνδυασμό στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, θεωρούμε αυτονόητη την διαγραφή του από τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τον Δήμο μας».

Ο Δήμαρχος και Επικεφαλής του Συνδυασμού

Ιωάννης Δημητρόπουλος»


Σχετικά άρθρα:


Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

«Πολιτικό ατόπημα» ή «κραυγαλέα αντιδεοντολογική» η δήλωση υποψηφιότητας με άλλη παράταξη του εν ενεργεία Κοινοτάρχη Αμαρύνθου Κώστα Ζαχαριά;



Δεν υπάρχουν σχόλια: