Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Το δημαρχείο της Ερέτριας επισκέφθηκαν σήμερα ο Παύλος Μαρινάκης και οι συνεργάτες του


Με το δήμαρχο Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλο συναντήθηκαν σήμερα λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στέλιος Κονταδάκης.




Στην επίσκεψή τους αυτή στο δημαρχείο της Ερέτριας, παρόντες ήταν ο Υφυπουργός κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Βουλευτής κ. Θανάσης Ζεμπίλης, ο πρόεδρος και μέλη της ΔΕΕΠ Εύβοιας, ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Ερέτριας, ο Ναύαρχος ε.α. κ. Νίκος Φατούσης, κ.α.



Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, κατά την διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκε σε ορισμένα σημαντικά θέματα που απασχολούν τον δήμο μας, όπως το ζήτημα του οδικού δικτύου, της παράκαμψης της Αμαρύνθου, του Νησιού των Ονείρων, το θέμα των επιδοτήσεων από το ΥΠΕΣ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανάγκη επιδότησης για την ενέργεια της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΥΑΕ, αλλά για τα προβλήματα λόγω υποστελέχωσης, ιδίως των τεχνικών υπηρεσιών. παραδίδοντας μάλιστα και σχετικούς φακέλους, προς ενημέρωση του κ. Μαρινάκη







Στη υποδοχή στο δημαρχείο Ερέτριας παρευρέθηκαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών κ. Μαρία Παπαγγελή, Τεχνικών υπηρεσιών κ. Παναγιώτα Μπούγα, ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ "Δαφνηφόρος Απόλλων" κ. Δημήτριος Τσούμαρης.













Φωτορεπορτάζ: ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: