Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Διακοπή υδροδότησης σε μεγάλο τμήμα της περιοχής Μαλακώντα Ερέτριας, λόγω ζημιάς από συνεργείο εργολάβου της ΔΕΗ


Σήμερα Σάββατο 7/1/2023 αργά το απόγευμα,  κατά τη διάρκεια εργασιών από συνεργείο εργολάβου της ΔΕΗ, που τοποθετούσε καλώδια μεσαίας τάσης, στο Ε.Ο. Χαλκίδας - Λεπούρων, στην περιοχή του Μαλακώντα Ερέτριας, προκλήθηκε ζημιά σε αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑΕ και δυστυχώς χωρίς να ενημερωθεί άμεσα ο δήμος, ούτε η αρμόδια υπηρεσία ύδρευσης.



Μετά από ενημέρωση δημοτών της περιοχής, έσπευσαν στο σημείο για αυτοψία ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Ερέτριας κ. Ηλίας Δασκαλάκης και ο υπάλληλος επιφυλακής της ύδρευσης.

Όπως μας ενημέρωσε σε επικοινωνία μας ο κ. Δασκαλάκης δεν είναι δυνατό να αποκαταστήσουν άμεσα τη ζημιά, λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας οχημάτων στο εθνικό οδικό δίκτυο και της επικινδυνότητας.

"Η ζημιά που έχει προκληθεί δυστυχώς δεν μπορεί να αποκατασταθεί πριν τις πρώτες πρωινές ώρες. Ζητούμε συγνώμη από τους δημότες για την ταλαιπωρία, λόγω της αναγκαστικής διακοπής της υδροδότησης σε μεγάλο τμήμα της περιοχής του Μαλακώντα", μας είπε ο αντιπρόεδρος, ο οποίος μας ενημέρωσε πως αναγκάστηκε ήδη να κλείσει κάποιους αγωγούς ύδρευσης. 

Ενώ η  ΔΕΥΑΕ, πρόκειται να προβεί στις νόμιμες ενέργειες, για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: