Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ο δήμαρχος Ερέτριας έχει θέσει τις βάσεις για την υποδειγματική λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

 

Με άριστο, υποδειγματικό και εξαιρετικά οργανωμένο τρόπο, λειτουργούν πλέον οι σημαντικοί θεσμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με προσωπικές παρεμβάσεις του Δημάρχου Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου.


Όπως ο ίδιος έχει εφαρμόσει με επιτυχία σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο, γίνεται μηνιαία αναδρομή και απολογισμός της περιόδου που πέρασε αναλυτικά για όλα τα θέματα από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, προς ενημέρωση των μελών του συμβουλίου, αλλά και των πολιτών, που έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν και διαδικτυακά τις συνεδριάσεις.


Η μηνιαία δημόσια λογοδοσία, αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη του νέου ήθους και νέου ύφους, που η παρούσα δημοτική αρχή ασκεί τα καθήκοντά της.

Παράλληλα ο δήμαρχος Ερέτριας, έχει καθιερώσει κάθε Παρασκευή σύσκεψη με τους προϊσταμένους, τους διευθυντές και τους αρμόδιους αντιδημάρχους των υπηρεσιών του δήμου, ώστε να γίνεται απολογισμός της εβδομάδας που πέρασε και προγραμματισμός της επόμενης, προκειμένου να υπάρχει άμεση ενημέρωση και συντονισμός.

«Η καθιέρωση αυτών των λειτουργιών θέτουν τις βάσεις για την υποδειγματική λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών, αλλά και την καθιέρωση προτύπων λειτουργίας των θεσμών του δήμου μας»
, τόνισε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια: