Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Περιφέρεια στοχεύει εκλογικά η τ. δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ – Ποιος θα πάρει το δαχτυλίδι της Παράταξης


Συνάντηση «σταθμός» θα είναι η σημερινή συγκέντρωση των μελών της Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Πορεία», καθώς η πρώην δήμαρχος Ερέτριας κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, πρόκειται να ανακοινώσει επίσημα την απόφασή της να συνεχίσει την πορεία της στα κοινά από τον χώρο της Περιφέρειας, έναν χώρο τον οποίο ήδη υπηρετεί ως Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού, του Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού.
 

Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 14/12/2022 στις 17:00 μ.μ. η κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, έχει συγκαλέσει τα μέλη της Παράταξής της στο χώρο του Ειρηνοδικείου Ερέτριας, όπου πρόκειται να συζητηθούν ενδοπαραταξιακά θέματα, αλλά και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής.


«Έχω αποφασίσει να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου και στους συνδημότες μου, από άλλο μετερίζι, αυτό της Περιφέρειας και σκοπεύω να το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις», μας ανέφερε σε δήλωσή της η κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ.


Ευχόμαστε στην κ. Αλημπατέ καλή επιτυχία στις Περιφερειακές εκλογές, οι οποίες έρχονται σύντομα, σε λιγότερο από δέκα μήνες, τον Οκτώβριο του 2023.


Δεν υπάρχουν σχόλια: