Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Συνεπής και παρούσα η διοικούσα αρχή του δήμου Ερέτριας στη διαμαρτυρία κατά των ανεμογεννητριών, σήμερα στη Χαλκίδα - ΦΩΤΟ

Συνεπής στις δεσμεύσεις της η διοικούσα αρχή του Δήμου Ερέτριας, έδωσε δυναμικά το παρόν της στην σημερινή συγκέντρωση-διαμαρτυρία στην Χαλκίδα, ενάντια στην απόφαση για την εγκατάσταση των νέων αιολικών πάρκων «μαμούθ» σε Εύβοια και Σκύρο.


Παρόντες ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, μετά από ένα διήμερο ταξίδι για το συνέδριο της ΠΕΔ στο Καρπενήσι, η αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μαρία Παπαγγελή, ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνης Ανδρουλάκης.





Ενώ παρούσα στην συγκέντρωση ήταν και η πρόεδρος της Σέττας κ. Βαγγελίτσα Αργύρη, εκπροσωπώντας την ορεινή μας Κοινότητα.



Επίσης, στην διαμαρτυρία ήταν και η κ. Κατερίνα Κυριακοπούλου από την Κοινότητα Ερέτριας και η δημοτική σύμβουλος κ. Βούλα Αμερικάνου.



Παρών και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμαρύνθου κ. Κώστας Ζαχαριάς.


Μάλιστα η διοικούσα αρχή, προκειμένου να διευκολύνει τους πολίτες που επιθυμούσαν να συμμετέχουν στην σημερινή συγκέντρωση-διαμαρτυρία, είχε μισθώσει και λεωφορείο, το οποίο ξεκίνησε από τις 11:00 το πρωί -σύμφωνα με το πρόγραμμα της ανακοίνωσης- από την κεντρική πλατεία της Γυμνού, συνέχισε στην Καλλιθέα, στην Αμάρυνθο και έφτασε στις 12:00 στην κεντρική πλατεία της Ερέτριας.

 




Σχετικά άρθρα:

Ιωάννης Δημητρόπουλος: "Δεν είμαστε αντίθετοι στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είμαστε ενάντια στη μεθόδευση και στο μπάχαλο που επικρατεί"













Δεν υπάρχουν σχόλια: