Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Μόνο περηφάνια για την "ERETRIA BC"

 


Με υψηλούς στόχους, φιλοδοξίες για μια δυνατή χρονιά και το βλέμμα στραμμένο στην Β΄ΕΣΚΑΣΕ, ξεκίνησε φέτος η "Eretria BC" – ΑΣΚ Ερέτριας.


Η ομάδα που αγωνίζεται φέτος στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ, έχει βάλει στόχο την άνοδό της στην Β΄ κατηγορία, ενισχύοντας το team της με πέντε παίχτες, που πέρυσι αγωνίζονταν στην Α΄ και θα την βοηθήσουν να δυναμώσει και να πραγματοποιήσει τον στόχο της.



Συγκεκριμένα, η ομάδα προχώρησε σε δύο σημαντικές προσθήκες για τις θέσεις 4-5 εν όψει της νέας σεζόν, με δύο δικά μας παιδιά, τους Γιάννη Μπαλάφα και Κώστα Κανάκη, που αγωνίστηκαν στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ με τις Κονίστρες και είχαν μια γεμάτη χρονιά και πολύ καλή παρουσία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα!




Επίσης το ρόστερ συμπληρώθηκε με τρεις ακόμη παίχτες από Αθήνα, τους Κώστα Αποστολίδη και  Άκη Γιαννακά, δύο παίχτες που πέρυσι αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Α΄ με τις Κονίστρες και έρχονται στην ομάδα μας μετά από μία γεμάτη σεζόν. 

 




Ενώ η τρίτη μεταγραφή αφορά την απόκτηση του Άγγελου Μεχίλι από τον Πολυνίκη Αγ. Βαρβάρας στην Α’ !






Επίσης το φετινό team της ομάδας αποτελείται από τους: Γρουντά Ανδρέα, Ευγενίου Θοδωρή, Ωραιόπουλο Βάιο, Κοκκάλα Γιώργο, Χασιώτη Γιάννη, Μπάσα Μάριο, Ψαριανό Κώστα, Ψωμά Γιάννη, Βαλκάνο Νίκο από Ερέτρια και τους Βεζυρζόγλου Τάσος και Χρυσοβέργη Χρήστο από Χαλκίδα.




O Κόκκορης Γιώργος, που ήταν παλιά και παίχτης της ομάδας, έχει ανακοινώσει ήδη την έναρξη συνεργασίας του με την ομάδα στη θέση του προπονητή.


Σε ανακοίνωσή της μάλιστα η διοίκηση της ERETRIA BC αναφέρει τα εξής:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Γιώργο Κόκκορη για το πόστο του προπονητή! Μετά από χρόνια και απ' την θέση του αθλητή που πανηγύρισε με την ομάδα μας την άνοδο στην Α'ΕΣΚΑΣΕ ήρθε η ώρα να μας βοηθήσει και σαν προπονητής για να ξαναέρθουν οι επιτυχίες που τόσο μας έχουν λείψει!

Γιώργο καλή επιτυχία!»





Το μόνο που ελπίζουν διοίκηση και αθλητές, είναι σύντομα να ξεκολλήσουν τα θέματα με την αδειοδότηση του κλειστού γηπέδου (μπαλόνι), για να αποκτήσει και επίσημα η ομάδα την έδρα της και να εξασφαλίσει χώρο για τις προπονήσεις της, καθώς μέχρι σήμερα έχει υποστεί απίστευτη ταλαιπωρία!





Η «ERETRIA BC» – ΑΣΚ Ερέτριας, που είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. έχει στο τιμόνι της διοίκησης τους: Κικίδη Αντώνη - Πρόεδρο, Ψωμά Νικόλαο - Αντιπρόεδρο, Κατέβα Γεώργιο - Γεν. Γραμματέα, Βαλκάνο Χρήστο - Ταμία και μέλη τους Διονυσόπουλο Νικόλαο, Βλάχου Σοφία και Ψωμά Ιωάννη

Ενώ τον Νοέμβριο πρόκειται να γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.



Σχετικό άρθρο:












Δεν υπάρχουν σχόλια: