Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΑΚΑΔΗΜΙΑ basket από την «Eretria BC» για παιδιά από 8-14 ετών - Καλή Αρχή!

 


Ο Αθλητικός σύλλογος καλαθοσφαίρισης Ερέτριας "Eretria BC" - ΑΣΚ Ερέτριας  δημιούργησε ακαδημία για τα παιδιά μας!


Ένα νέο εγχείρημα του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Ερέτριας "Eretria BC" - ΑΣΚ Ερέτριας,  που αγκαλιάστηκε από γονείς και μαθητές!

 

Η διοίκηση της ERETRIA BC – ΑΣΚ Ερέτριας σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, για να ικανοποιήσει αιτήματα γονιών, αλλά κυρίως των παιδιών που ήθελαν να έρθουν κοντά στο άθλημα, δημιούργησε μια ακαδημία μπάσκετ, που ξεκίνησε να λειτουργεί κάνοντας προπονήσεις στον αύλειο χώρο του πρώην 1ου Δημοτικού Σχολείου στην παραλία Ερέτριας.

 


Η ακαδημία με την στήριξη, του αντιδημάρχου Ερέτριας κ. Ευάγγελου Τσώκου, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της ομάδας και του Γιώργου Κατέβα, αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό και την συντήρηση του χώρου, αλλά και την προσφορά του με καινούργιες μπάλες μπάσκετ, ξεκίνησε τις προπονήσεις από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. 

 

Ο κ. Τσώκος, υλοποίησε έτσι παράλληλα και την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία ο αύλειος χώρος του διατηρητέου κτιρίου του πρώην 1ου Δημοτικού και στο εξής «Πολυχώρου Πολιτισμού», θα λειτουργεί ως χώρος άθλησης. Σύντομα μάλιστα, σύμφωνα με ενημέρωση του αντιδημάρχου Ερέτριας, θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο και το τένις.

 

 

Οι προπονήσεις της Ακαδημίας Μπάσκετ γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, με προπονητή τον κ. Σπύρο Νερούτσο.

 

Ήδη έχουν εγγραφεί 24 παιδιά ηλικίας από 8 -14 ετών, ενώ υπάρχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και οι εγγραφές συνεχίζονται. 

Σύμφωνα με ενημέρωση της διοίκησης, μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών θα δημιουργηθούν ηλικιακές ομάδες και ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών, θα υπάρξει συνεργασία και με δεύτερο προπονητή.

 

Ώρες προπονήσεων:

Σάββατο 4:00 - 5:30 μ.μ. και  Κυριακή 10:00 - 11:30 π.μ.

 

Για εγγραφές τηλέφωνο επικοινωνίας:

Χριστίνα Βλάχου 6936 856622.

 





 

Σχετικό άρθρο:


Μόνο περηφάνια για την "ERETRIA BC"



Δεν υπάρχουν σχόλια: