Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ: "Προχωρά με γοργούς ρυθμούς η Ανάπλαση της παραλίας Αμαρύνθου"


Με πιο γοργούς ρυθμούς, προχωρούν πλέον οι εργασίες του έργου της Ανάπλασης της Παραλίας Αμαρύνθου, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμαρύνθου κ. Κώστας Ζαχαριάς.

  
Καθώς ο χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα για τη νέα σεζόν,  η επιτάχυνση των εργασιών, προκαλεί ανακούφιση στην αγωνία, ιδίως των επαγγελματιών και των καταστημάτων της παραλίας της πόλης, που περιμένουν την ολοκλήρωση του έργου για να δουλέψουν τα μαγαζιά τους.


Όπως μας είπε ο κ. Ζαχαριάς, που παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του έργου, χθες την Πέμπτη 16/3, τελείωσε και η επιχωμάτωση και γίνεται η προετοιμασία για την επίστρωση του χώρου με μπετό, που έχει προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή 18/3.




Ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα, θα ξεκινήσει το στρώσιμο του χώρου με πλάκες, ώστε στη συνέχεια, να γίνει σταδιακή φύτευση των νέων δέντρων.


Συγκεκριμένα στο σημείο που γίνονται οι παρεμβάσεις, πρόκειται να φυτευτούν 30 νέα δέντρα, τα οποία από την πλευρά της θάλασσας θα είναι Σχίνος τύπου Μαϊάμι, ενώ από την πλευρά των καταστημάτων θα φυτευτούν Ψευδοπιπεριές, ικανού μεγέθους και συγκεκριμένων προδιαγραφών,  σύμφωνα με τον σχεδιασμό του έργου, όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμαρύνθου.







Δεν υπάρχουν σχόλια: