Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραίτηση του Προέδρου της Κοινότητας Ερέτριας κ. Μάριου Παντελή - Οι εξελίξεις για την αναπλήρωση της θέσης του


Την τελευταία ημέρα τους έτους, στις 31 Δεκεμβρίου 2021, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ερέτριας κ. Μάριος Παντελής, κατέθεσε την παραίτησή του,  όπως ήδη είχαμε γνωστοποιήσει, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ.


Η παραίτησή του η οποία κοινοποιήθηκε στα μέλη της Κοινότητας, στον κ. Δήμαρχο, στον πρόεδρο του Δ.Σ. και στο Διοικητικό Τμήμα του Δήμου Ερέτριας, αναφέρει τα εξής: 



"Σας  υποβάλλω  την  παραίτησή μου, από τη  θέση του Προέδρου της  Δημοτικής   Κοινότητας   Ερέτριας,  για   προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες." 


Οι εξελίξεις για την θέση της αναπλήρωσής του έχουν ήδη δρομολογηθεί.



 Ενημέρωση του επικεφαλής του Συνδυασμού
κ. Νίκου Γουρνή


Ο  ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, σε σχετικό δημοσίευμά του στις 21/11/2021 είχε ενημερώσει ότι ο κ. Μάριος Παντελής, επρόκειτο να ανακοινώσει και επίσημα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Κοινότητας Ερέτριας, ακολουθώντας όλες τις σχετικές διαδικασίες.


Σε συνάντηση μάλιστα που πραγματοποίησε με τον κ. Νίκο Γουρνή, επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ, ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ», στο γραφείο της Κοινότητας, ο κ. Παντελής του ανακοίνωσε την απόφασή του και τον ενημέρωσε σχετικά με τα θέματα της Κοινότητας.




Στην συνάντηση παραβρέθηκε και η κ. Κατερίνα Κυριακοπούλου, η οποία είναι αυτή, που θα αναλάβει χρέη Προέδρου της Κοινότητας Ερέτριας.




ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραίτηση του Προέδρου της Κοινότητας Ερέτριας, μέσα στις επόμενες ημέρες – Ενημέρωση του επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Νίκου Γουρνή



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: