Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραίτηση του Προέδρου της Κοινότητας Ερέτριας, μέσα στις επόμενες ημέρες – Ενημέρωση του επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Νίκου Γουρνή



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, ο κ. Μάριος Παντελής, πρόκειται να ανακοινώσει και επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες, την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Κοινότητας Ερέτριας, ακολουθώντας όλες τις σχετικές διαδικασίες.


Σε συνάντηση που πραγματοποίησε χθες το πρωί με τον κ. Νίκο Γουρνή, επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ, ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ», στο γραφείο της Κοινότητας, ο κ. Παντελής του ανακοίνωσε την απόφασή του και τον ενημέρωσε σχετικά με τα θέματα της Κοινότητας.



Στην συνάντηση παραβρέθηκε και η κ. Κατερίνα Κυριακοπούλου, η οποία είναι αυτή, που θα αναλάβει χρέη Προέδρου της Κοινότητας Ερέτριας.




Οι λόγοι, αναμένονται να ανακοινωθούν με την κατάθεση της έγγραφης παραίτησής του, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για καθαρά προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους .


Μάλιστα, όπως δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μάριος Παντελής, πρόκειται να παραχωρήσει στην τοπική μας εφημερίδα, μια ολοκληρωμένη συνέντευξη, μιλώντας για όλους και για όλα, η οποία θα φιλοξενηθεί στο επόμενο, εορταστικό φύλλο της εφημερίδας, που θα κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονική, αλλά και σε έντυπη μορφή.


 



Δεν υπάρχουν σχόλια: