Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Ντόμινο παραιτήσεων στην Κοινότητα Ερέτριας – Παραίτηση του αναπληρωτή προέδρου, κ. Κων/νου Μπέτσια

 


Ντόμινο παραιτήσεων φαίνεται πως δημιούργησε η γνωστοποίηση για την παραίτηση του προέδρου της Κοινότητας Ερέτριας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ που αναρτήθηκε στις 21/11/2021.
 

Λίγες ημέρες μετά στις 25/11/2021 και πριν την κατάθεση της επίσημης παραίτησης του προέδρου της Κοινότητας Ερέτριας, υπέβαλε την παραίτησή του και ο αναπληρωτής του προέδρου,  κ. Μπέτσιας Κωνσταντίνος «για λόγους αρχής», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε έγγραφό του.

 



Μάλιστα μετά την παραίτησή του, ο ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος, κ. Μπέτσιας Κωνσταντίνος, σε προσωπική δήλωσή του, μας ανέφερε τα εξής:

«Δεν ανήκω σε καμία σφαίρα επιρροής και θα συνεχίσω από την θέση του ανεξάρτητου τοπικού συμβούλου να συμβάλλω, ώστε η τοπική Κοινότητα Ερέτριας να πάρει τις αρμοδιότητες που τις αναλογούν και επιτέλους να λειτουργήσει σωστά, προς όφελος της Ερέτριας και τον δημοτών. 

Ο βασικός λόγος της παραίτησής μου, είναι ότι η Κοινότητα Ερέτριας βρέθηκε κατώτερη τον περιστάσεων, για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι η Δημοτική Αρχή, ποτέ από την αρχή της θητείας της έως και σήμερα δεν μας έδωσε αυτά που μας αναλογούν.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος η ποια θα είναι πρόεδρος. Με τον ίδιο τρόπο που φέρθηκα στον πρώην πρόεδρο, θα φερθώ και στον επόμενο-η. Ποτέ δεν ήθελα εξουσία, αλλά μόνο το καλό του τόπου μου και των δημοτών. Εάν ήθελα εξουσία θα είχα παραμείνει στο συνδυασμό που ανήκα και θα διεκδικούσα την προεδρία βάση των σταυρών προτίμησης, αλλά δεν είναι αυτή η προτεραιότητά μου.»



ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραίτηση του Προέδρου της Κοινότητας Ερέτριας, μέσα στις επόμενες ημέρες – Ενημέρωση του επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Νίκου Γουρνή



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: