Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος 69χρονος κτηνοτρόφος στη νότια Εύβοια - Το μήνυμα ΣΟΣ του άτυχου άνδρα

 


 "Χάνομαι με παρασύρουν τα νερά" ήταν τα τελευταία λόγια του άτυχου κτηνοτρόφου από τα Μεσοχώρια Καρύστου, που επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο αργά το μεσημέρι της Πέμπτης ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια.

 

Ο άνδρας, οδηγούσε το αυτοκίνητό του το μεσημέρι της Πέμπτης 14/10 κατά τη διάρκεια καταιγίδας για να πάει να φροντίσει τα ζώα του, όταν τα ορμητικά νερά του ποταμού παρέσυραν το όχημά του. 

 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια όταν κατάλαβε τον κίνδυνο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή.

 

Στο σημείο επιχείρησαν άμεσα  ενισχυμένες ομάδες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, του Λιμενικού, οι οποίες με την βοήθεια drone κατάφεραν μετά από πολύωρες έρευνες να εντοπίσουν σήμερα τη σορό του 69χρονο άνδρα, στο ρέμα των Τσακαίων στα Μεσοχώρια.

Μάλιστα σε σχετικά κοντινή απόσταση από το σημείο, βρέθηκαν τα ξημερώματα  της Παρασκευής τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του.

Πρόκειται για πρώην εφοριακό που είχε μετακομίσει στην περιοχή πριν από περίπου 6 χρόνια μαζί με τον γιο του και δραστηριοποιούταν στην κτηνοτροφία.


Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ομάδα έρευνας διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, ομάδα Σ.μη.Ε.Α. από την ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής και ελικόπτερο του Π.Σ. με τη συνδρομή εθελοντών.

Τη σορό του 69χρονου εντόπισαν με την βοήθεια του ελικοπτέρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του drone της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

 

Παρακολουθήστε το video του TV STAR Κεντρικής Ελλάδος, από την Ιωάννα Καραγιάννη


 

          



Δεν υπάρχουν σχόλια: