Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Ερέτρια: Ντροπή! Κλοπή τμήματος της ράμπας ΑμΕΑ και δύο ειδικών πινακίδων

Την Κυριακή 4/7, κατά την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της ειδικής ράμπας για ΑμΕΑ στην παραλία Ερέτριας,  στον χώρο του Ναυταθλητικού Ομίλου Ερέτριας, εκλάπη από αγνώστους, τμήμα του διαδρόμου καθώς και οι δύο  πληροφοριακές πινακίδες για την πρόσβαση των ΑμΕΑ. 

 

Ο Δήμος Ερέτριας, προχώρησε άμεσα σε καταγγελία στο Α.Τ. Ερέτριας, ενώ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

" Την 4η Ιουλίου 2021, από τον χώρο του Ναυταθλητικού Ομίλου Ερέτριας, εκλάπη τμήμα του διαδρόμου καθώς και οι δύο (2) πληροφοριακές πινακίδες για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ. 

Γι’ αυτό το απαράδεκτο γεγονός έγινε καταγγελία, κατ’ αγνώστων, στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.


Επισημαίνουμε ότι η δημόσια περιουσία είναι κτήμα των πολιτών και η προστασία της ευθύνη όλων μας, ειδικά όταν αφορά συνανθρώπους μας με ειδικές δεξιότητες."

 


 

Οι ειδικές ράμπες επανατοποθετήθηκαν στις παραλίες Ερέτριας και Αμαρύνθου,  την προηγούμενη εβδομάδα,  για να δώσουν σε άτομα με κινητική αναπηρία ή περιορισμένη κινητικότητα τη δυνατότητα να απολαύσουν μια απλή δραστηριότητα,  όπως το κολύμπι.

 

 Ο συγκεκριμένος βοηθητικός εξοπλισμός αποτελείται από τέσσερα βασικά μέρη: τον πύργο, το κάθισμα, τις ράγες και την κουπαστή και λυόμενο αποδυτήριο. Δυστυχώς, η κλοπή του τμήματος του εξοπλισμού, δημιουργεί σοβαρότατο πρόβλημα στην λειτουργικότητα της ράμπας.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: 

Τοποθετήθηκαν και λειτουργούν σε Ερέτρια και Αμάρυνθο οι ράμπες πρόσβασης ΑμΕΑ στην θάλασσα - Πως παραλαμβάνονται τα ειδικά μπουτόν

 






Δεν υπάρχουν σχόλια: