Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ανακούφιση για τους επαγγελματίες της παραλίας η άμεση παρέμβαση του Δημάρχου και η απόφαση του Δ.Σ. για το ωράριο της πεζοδρόμησης τα Σαββατοκύριακα

Ανοικτός ο παραλιακός δρόμος από σήμερα 10/7 και κάθε Σάββατο και Κυριακή κατά τις πρωινές ώρες. Σύμφωνα με νέα απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Ερέτριας, ο δρόμος θα κλείνει από τις 6:00 το απόγευμα έως και τις 7:00 π.μ. της επόμενη ημέρας, όπως ισχύει και για τις καθημερινές.

 

Συγκεκριμένα το θέμα, ήρθε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 7/7, το οποίο πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς, μετά από αίτημα καταστηματαρχών της παραλιακής οδού, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τροφοδοσίας, αλλά και μειωμένης κίνησης στις επιχειρήσεις τους. Η αλλαγή του ωραρίου για τα Σαββατοκύριακα, ψηφίστηκε με 26 ψήφους υπέρ και έναν κατά, ενώ η εφαρμογή της απόφασης ξεκίνησε ήδη από σήμερα.

 

Ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, έχει ενημερώσει και εγγράφως το Α.Τ. Ερέτριας, σχετικά με καταγγελίες δημοτών για συχνές παραβάσεις οδηγών στην παραλιακή οδό, που κινούνται αντίθετα στον μονόδρομο, προκειμένου να εφαρμοστεί ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας, αλλά και η ασφάλεια των πολιτών.




 


Δεν υπάρχουν σχόλια: