Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Με προσωπικούς επαίνους βράβευσε ο δήμαρχος Ερέτριας την ομάδα Fluffy Shelter του Γυμνασίου Ερέτριας - Δείτε Φωτογραφίες & Video

Τους πέντε μαθητές του Γυμνασίου Ερέτριας που διακρίθηκαν στον φετινό Πανελλαδικό διαγωνισμό για την «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021» του Junior Achievement Greece, βράβευσε την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, ο δήμαρχος Ερέτριας.

 

Σε μια όμορφη και λιτή τελετή, στο δημαρχείο Ερέτριας, ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Βελέντζας, απένημαν προσωπικούς επαίνους στους πέντε μαθητές που διακρίθηκαν, στην Χριστίνα Αλμύρα, στην Χριστίνα Κικίδη, στην Κοραλία Μεγασθένη, στην Αθηνά Ιωάννου, στον Βαγγέλη Κάλφα, αλλά και στις δύο καθηγήτριες στις κυρίες Βασιλική Προκοπίου, Αγλαϊα Μπιλιαδέρη και στην διευθύντρια κ. Άννα Καραμπατσώλη, που στήριξαν την συμμετοχή των παιδιών στον διαγωνισμό.




“Κιβωτό Γνώσης» χαρακτήρισε ο κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος τον χώρο του σχολείου και παρότρυνε τους μαθητές να φροντίσουν την κατάκτησή της, ως το πιο πολύτιμο αγαθό για το μέλλον τους, συγχαίροντας τους μαθητές για την επιτυχή συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.

 

Την στήριξη της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του κ. Γιάννη Βελέντζα προσωπικά, είχε η ομάδα του Fluffy Shelter, ειδικά στην εξασφάλιση των υλικών της κατασκευής για το οικολογικό σπιτάκι του σκύλου.

 

 

 

Τα παιδιά μίλησαν για την εμπειρία που αποκόμισαν από την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

 


 

 

Η διευθύντρια του Γυμνασίου Ερέτριας κ. Άννα Καραμπατσώλη εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την στήριξη της προσπάθειας των μαθητών από την Σχολική Επιτροπή και τον κ. Γιάννη Βελέντζα προσωπικά, αλλά και για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι δύο εκπαιδευτικοί και τα παιδιά της Β Γυμνασίου. 


 


 

Μετά την απονομή των αναμνηστικών επαίνων, ακολούθησε ξενάγηση των μαθητών στο δημαρχείο και παρουσίαση των ιστορικών κειμηλίων των Ψαριανών, ομαδική φωτογράφιση και συζήτηση.

 

 

 







 




 

Ρεπορτάζ: ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: 

Έπαινος απονεμήθηκε στην ομάδα Fluffy Shelter του 1ου Γυμνασίου Ερέτριας, στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021»

 

Το Γυμνάσιο Ερέτριας προκρίθηκε στη 10αδα στον διαγωνισμό για την «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021» του Junior Achievement Greece! Δείτε το video



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: