Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Το Γυμνάσιο Ερέτριας προκρίθηκε στη 10αδα στον διαγωνισμό για την «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021» του Junior Achievement Greece! Δείτε το video


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Γυμνασίου Ερέτριας που προκρίθηκε στις 10 καλύτερες Μαθητικές «Εικονικές Επιχειρήσεις» που συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό. Το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 στον 16ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021» του Junior Achievement Greece οι δέκα καλύτερες προτάσεις συμμετείχαν στον τελικό!

 
Και φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Τελικός Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, με συνδέσεις από τα σπίτια των έφηβων «επιχειρηματιών», των κριτών και των προσκεκλημένων.
 
 Οι παρουσιάσεις των παιδιών, οι συνεντεύξεις στην κριτική επιτροπή και οι βραβεύσεις μεταδόθηκαν απ’ ευθείας, σε ΗD ποιότητα από τα social media του οργανισμού, Facebook, Instagram, LinkedIn και YouTube.
 
 

Για να παρακολουθήσετε το video με τον Τελικό Διαγωνισμό για την  «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021» του Junior Achievement Greece πατήστε εδώ 

 

 
 

Το JA Greece, με τιμή επίσης ανακοινώνει, ότι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση 2021» έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
 
Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό του JA Europe. 
 
Ο 32ος Πανευρωπαϊκός Τελικός «Company of the Year Competition 2021», θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, με έδρα το Junior Achievement Λιθουανίας.
 
 

Σκυλόσπιτο με... θέα: Κατοικία με roof garden για σκύλους από μαθητές Γυμνασίου της Ερέτριας

 


Η μαθητική εικονική επιχείρηση "Fluffy Shelter"

Η Ηρώ, η Κοραλία, η Έλενα, η Μαρία, η Αθηνά, οι δυο Χριστίνες και οι δυο Βαγγέληδες που απαρτίζουν την ομάδα της μαθητικής εικονικής επιχείρησης "Fluffy Shelter" συμμετείχανν με την πρωτότυπη ιδέα τους στον 16ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό "Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021" του Junior Achievement Greece και στον τελικό, το Σάββατο 12 Ιουνίου, αφού προκρίθηκαν στις 10 καλύτερες ιδέες. 

 Η καθηγήτρια Βασιλική Προκοπίου, οικονομολόγος, συντόνισε τη δραστήρια ομάδα στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων που λειτούργησαν πιλοτικά σε ορισμένα σχολεία για πρώτη χρονιά φέτος.

 

«Πάντρεψαν» τις ιδέες τους και την αγάπη τους για τα κατοικίδια και έφτιαξαν μια κατασκευή για τους τετράποδους φίλους τους που ξεχωρίζει για το οικολογικό της πρόσημο. 

Εννιά μαθητές της Β' τάξης του Γυμνασίου της Ερέτριας έφτιαξαν ένα σπίτι για σκύλους πολύ διαφορετικό απ' όσα μέχρι στιγμής υπάρχουν, αφού όχι μόνο είναι εντελώς οικολογικό, αλλά έχει επίσης λουλούδια και φυτά στην οροφή του."

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

Έπαινος απονεμήθηκε στην ομάδα Fluffy Shelter του 1ου Γυμνασίου Ερέτριας, στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021»


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: