Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Έπαινος απονεμήθηκε στην ομάδα Fluffy Shelter του 1ου Γυμνασίου Ερέτριας, στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021»

Η Κριτική Επιτροπή του Πανελλαδικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021» του Junior Achievement Greece αποφάσισε να απονείμει τον Έπαινο «Λουκάς Πηλίτσης» στην ομάδα Fluffy Shelter από το 1ο Γυμνάσιο Ερέτριας για την εξαιρετική της συμμετοχή σε όλα τα στάδια αξιολόγησης!

 
Τον Έπαινο απένειμε ο κ. Αιμίλιος Κυριάκου, Αντιπρόεδρος του Junior Achievement Greece και Διευθύνων Σύμβουλος της Citi Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας.
 

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα Fluffy Shelter που αποτελείται από εννιά μαθητές της Β' τάξης Γυμνασίου, στην καθηγήτρια κ. Βασιλική Προκοπίου, που συντόνισε την ομάδα και στο Γυμνάσιο Ερέτριας για την εξαιρετική συμμετοχή του στον διαγωνισμό!

 

Ας δούμε μαζί το βίντεο 🎥 της βράβευσης!


 

 
 

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Ερέτριας κ. Άννα Καραμπατσώλη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ευχαριστούμε τη JA Greece που έδωσε στο σχολείο μας μια θέση ακριβώς δίπλα στη νικηφόρα τριάδα στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό και απένειμε στη Fluffy Shelter τον έπαινο της Κριτικής Επιτροπής! 

Οι καινοτόμες ιδέες και η κοινωνική ευαισθησία των παιδιών κέρδισαν την καρδιά της και προκάλεσαν τον ενθουσιασμό της.

 Μπράβο στα παιδιά της Ομάδας του Β1, στην εκπαιδευτικό που τα συντόνισε, κ. Βασιλική Προκοπίου και στην εκπαιδευτικό της Τεχνολογίας κ. Α. Μπιλιαδέρη που τα βοήθησε να υλοποιήσουν το καινοτόμο σπιτάκι τους. 

Ευχαριστίες οφείλουμε επίσης στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ερέτριας που υποστήριξε έμπρακτα την προσπάθεια."


 


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: