Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ολοκληρώθηκαν τα rapid test στην Αμάρυνθο - Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

 

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί της Παρασκευής 05/03 οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid-19 με rapid test στην Αμάρυνθο, που διενεργήθηκαν από τον Δήμο Ερέτριας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ με τη μέθοδο drive through.

 

Η Κινητή Μονάδα ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ, από τις 09:00 το πρωί ξεκίνησε την διενέργεια μαζικού δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) με τη διαδικασία της δράσης «Drive through Testing» στην Αμάρυνθο, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, δωρεάν.


Ο έλεγχος έγινε μόνο σε αυτούς που προσήλθαν με το όχημά τους και υποβλήθησαν στο τέστ συνολικά 122 άτομα εκ των οποίων μόνο ένα βρέθηκε θετικό.


 

Στην διαδικασία, που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι, παρόντες ήταν η αρμόδια Αντιδήμαρχος και υπεύθυνη συντονισμού της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσης κ. Παναγιώτα Μπούγα, καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμαρύνθου κ. Κώστας Ζαχαριάς.

Ενώ σε όλη τη διαδικασία σημαντική ήταν και η συνεισφορά της Ομάδας ΕθελοντώνΔιασωστών Δασοπυροσβεστών Αμαρύνθου Καλλιθέας Άνω Βάθειας της "Αμαρυσίας Άρτεμις", για την τήρηση των μέτρων κατά την προσέλευση των πολιτών.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: