Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

2ος Βαλκανιονίκης Πάλης ο αθλητής μας από την Ερέτρια Δημήτρης Σαράπης (Βίντεο & Φωτογραφίες)


Συνεχίζει την θριαμβευτική του πορεία στην Πάλη ο 15χρονος αθλητής μας από την Ερέτρια Δημήτρης Σαράπης. Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης στην κατηγορία του, ακολούθησε η κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και χθες κατάφερε να κερδίσει ένα ακόμα μετάλλιο κατακτώντας την 2η θέση στους Βαλκανικούς Αγώνες Πάλης στα Σκόπια, που διεξήχθησαν 4-6 Οκτωβρίου.



Ο αθλητής Δημήτρης Σαράπης και η οικογένειά του Γιώργος Σαράπης και Δέσποινα Ρέτσα, ευχαριστούν θερμά τους προπονητές του Λία Νικολάου και Γιώργο Λέων από τον ΠΟΠ Χαλκίδας, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να φτάσει ως εδώ.


Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζουν και στους υποστηρικτές του Δημήτρη, προκειμένου να ανταποκριθεί στο δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί και ιδιαίτερα στον θείο του Ευαγόρα Ρέτσα, τους καθηγητές του Γενικού Λυκείου Ερέτριας, καθώς και στην κ. Κατερίνα Κυριακοπούλου για το ενδιαφέρον της.











Στιγμιότυπα από τον συναρπαστικό τελικό που χάρισε στον Δημήτρη Σαράπη τη 2η θέση στο βάθρο, κερδίζοντας τον συναθλητή του Ρουμάνο με 5-0 ακινητοποιώντας με τεχνική στον 3ο γύρο.












Σχετικό άρθρο:








Δεν υπάρχουν σχόλια: