Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόσκληση Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου «Το Καρναβάλι της Αμαρύνθου» για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου – Προθεσμία για υποψηφιότητες


Ο σύλλογος «Το Καρναβάλι της Αμαρύνθου» καλεί τα μέλη και τους φίλους στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18:00 (η τοποθεσία θα ανακοινωθεί), ενημερώνοντας για τα εξής:



"Ενημερώνουμε επίσης τα μέλη μας πως οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. θα πραγματοποιηθούν μετά τον οικονομικό απολογισμό.

Για τα μέλη του ΔΣ του παρόντος συλλόγου, έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος

Ήρθε η ώρα να πάρουν τα ηνία καινούρια άτομα



Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο email του συλλόγου: karnavaliamarinthou@gmail.com



Πρέπει να τονιστεί ότι η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία είναι εξαιρετικά σημαντική, πρώτα από όλα, για την συνέχιση και ομαλή λειτουργία του και απαραίτητη προϋπόθεση για την δράση του συλλόγου.



Επίσης, σε αυτή την Εκλογοαπολογιστική συνέλευση, επειδή τα μέλη του τωρινού ΔΣ, δεν προτίθενται να συνεχίσουν την δράση τους, θεωρούν υποχρέωση τους να αναφέρουν ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ , τόσο τα έσοδα και τα έξοδα , όσο και το τι αναλαμβάνει ο σύλλογος κάθε χρόνο.



Θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις και θα λυθούν όλες οι τυχόν απορίες οποιουδήποτε δημότη.



Για Το Δ.Σ.

Προεδρος Έφη Θεοδωρίδου

Αντιπρόεδρος Ρούλα Τσίρκα

Γραμματέας Κατερίνα Κατσίκα

Ταμίας Ελλιέτα Βελιώτη

Μέλη Αλεξάνδρα Πετρογιάννη &  Κατερίνα Αργυράκη










Δεν υπάρχουν σχόλια: