Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Το Σάββατο 6 Ιουλίου, οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρύνθου - Το μήνυμα του απερχόμενου προέδρου

Στην ανάδειξη νέου ΔΣ προχωρά ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός & Οικολογικός Σύλλογος Αμαρύνθου. Όπως ανακοινώθηκε οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο (6/7) στο Φωτογραφείο της Δανάης Σωτηριάδη στην πλατεία της Αμαρύνθου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι.



 

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λεονάρδος Μπιλάλης μέσα από τον Τύπο Ερέτριας στέλνει το δικό του μήνυμα:

 

«Είχα την χαρά και την τιμή να διατελέσω επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων, που δώσαμε τα πάντα για να προσφέρουμε εθελοντικά στον τόπο μας, μέσω ενός ιστορικού Συλλόγου. Οι συνεργάτες μου και εγώ, σε μια δύσκολη συγκυρία τόσο για την περιοχή μας όσο και για την πατρίδα μας, αναλάβαμε τα ηνία ενός πολύ δραστήριου Συλλόγου πριν 3 χρόνια. Κινηθήκαμε με βασικό γνώμονα το καλό του τόπου και την σύνθεση και πιστεύω πως αφήνουμε μια θετική παρακαταθήκη για τους ανθρώπους που θα μας διαδεχθούν.

 

Με αυτή την αφορμή θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλα τα μέλη του ΔΣ, που σε απαιτητικούς καιρούς, κατάφεραν να «κλέψουν» πολύτιμο χρόνο από την προσωπική τους και την επαγγελματική τους ζωή, για να φέρουν εις πέρας τις «αποστολές» του Συλλόγου.

 Θέλω φυσικά να ευχαριστήσω τις Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές για την πολύτιμη συνεργασία τους. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» επίσης στον Τύπο της Ερέτριας που στάθηκε δίπλα μας όποτε αυτό του ζητήθηκε. Και φυσικά το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» στον απλό κόσμο και στους χορηγούς μας που στήριξαν τις εκδηλώσεις μας.

Ο Πολιτισμός και το Περιβάλλον είναι δύο άξονες πολύ σημαντικοί για την περιοχή μας. Για αυτόν τον λόγο και εγώ προσωπικά, αλλά και σύσσωμο το απερχόμενο ΔΣ θα παραμείνουμε δίπλα στον Σύλλογο, στηρίζοντας, σαν απλοί φίλοι-μέλη πια, το έργο του. Το ίδιο θα ήθελα να καλέσω να πράξετε και εσείς. Με πρώτο βήμα την μαζική σας συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!»

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: