Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Η Ερέτρια ξεχείλισε από υπερηφάνεια για τα παιδιά της! (Φωτο & Βίντεο από τη Χορευτική Παράσταση "Ο Καραγκιόζης χοροδιδάσκαλος"

Μια ακόμη εξαιρετική παράσταση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΚΑΝΑΡΗΣ, στο πλαίσιο των Εκδηλώσεων «ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2024», το βράδυ της Πέμπτης 25/7 στην πλατεία Ερέτριας, παρουσιάζοντας χορούς με τους πιο μικρούς σε ηλικία μαθητές των Παραδοσιακών τμημάτων του Συλλόγου, και κάνοντας την Ερέτρια να ξεχειλίσει από υπερηφάνεια, χειροκροτώντας θερμά όλους τους υπέροχους μικρούς χορευτές της, και αυριανούς συνεχιστές της Ελληνικής μας Παράδοσης.


Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μια μοναδική Χορευτική Παράσταση με τίτλο “Ο Καραγκιόζης χοροδιδάσκαλος”, με τη συμμετοχή των παιδικών Παραδοσιακών Τμημάτων του Συλλόγου ¨Κ. ΚΑΝΑΡΗΣ¨ και του Θεάτρου Σκιών Μάριου Σέγκου.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο αγαπημένος χοροδιδάσκαλος μικρών και μεγάλων κ. Δημήτρης Ελευθερίου, που φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή παράσταση, άψογη σε κάθε λεπτομέρεια, με τους μαθητές των παιδικών Παραδοσιακών τμημάτων που χόρεψαν υπέροχα χορούς από όλη την Ελλάδα, και σε συνεργασία με τον επίσης αγαπημένο του μαθητή Μάριο Σέγκο και το Θέατρο Σκιών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της Παράστασης και κυρίως στον Σύλλογο ΚΩΝ. ΚΑΝΑΡΗΣ, που συνεχίζει με την ίδια αγάπη και μεράκι να μεταλαμπαδεύει στα παιδιά μας, την αγάπη για την Ελληνική Παράδοση και τις ρίζες μας.


ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ










Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κων. Κανάρης κ. Αναστασία Κακαβά προλόγισε την εκδήλωση, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ.




























Η καθιερωμένη αναμνηστική ομαδική φωτογραφία των παιδικών τμημάτων των Παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου.



Η τ. Δήμαρχος Ερέτριας κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ καμάρωσε την εγγονή της Αμφιτρίτη τζούνιορ και όλα τα παιδιά του Συλλόγου μας!





Η κ. Βιολέτα Δημητρίου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κ. ΚΑΝΑΡΗΣ













Δεν υπάρχουν σχόλια: