Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Γιορτή και διαγωνισμός πίτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σαρανταπόταμος στην Καλλιθέα - Ποιες κυρίες κέρδισαν τα δώρα

Το βράδυ του Σαββάτου 15/6, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας Καλλιθέας,  η καθιερωμένη εκδήλωση του καλοκαιριού, που διοργάνωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Σαρανταπόταμος Ασημίνα Κοκκάλα και τα μέλη του Δ.Σ. για τον «5ο Διαγωνισμό Πίτας», σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τον σεφ και εκπαιδευτή Ιάκωβο Απέργη, που έχει τις ρίζες του στην Καλλιθέα από παππού και γιαγιά!


Η εκδήλωση αυτή ήταν μια υπέροχη αφορμή για τους κατοίκους της γραφικής Κοινότητας του δήμου μας για να βρεθούν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί, αλλά και μια εξαιρετική γιορτή για την παράδοση, που τιμά την ελληνική πίτα και την ελληνίδα νοικοκυρά!

Η πλατεία της Καλλιθέας γέμισε με αρώματα και γεύσεις από αλμυρές σπιτικές παραδοσιακές πίτες, που έφτιαξαν οι διαγωνιζόμενες κυρίες, και πρόσφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους, που απόλαυσαν τη φιλοξενία και την όμορφη βραδιά!

Ο σεφ Ιάκωβος Απέργης, μαζί με τις δύο υπέροχες κυρίες των ΙΕΚ ΑΚΜΗ Χαλκίδας, την διευθύντρια κ. Ειρήνη Παύλου και την κ. Γιωργία Σπανού, αφού δοκίμασαν όλες τις πίτες, που είχαν ετοιμάσει οι διαγωνιζόμενες, επέλεξαν και βράβευσαν τις τρεις καλύτερες.


Το βίντεο με τις βραβεύσεις από τον σεφ Ιάκωβο Απέργη



Το τρίτο βραβείο κέρδισε η διαγωνιζόμενη κ. Δεληγιάννη Μαρίνα, η οποία είναι και η ταμίας του Συλλόγου, και θα απολαύσει ένα δείπνο για δύο άτομα στην ταβέρνα «Καλή καρδιά» στη Χαλκίδα.




Το δεύτερο βραβείο κέρδισε η κ. Στρούμπη Αρετή, η οποία έλαβε μια τσάντα με θαλασσινά προϊόντα, προσφορά της εταιρείας 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ.




Το πρώτο βραβείο κέρδισε η κ. Δήμητρα Τσούμαρη και παρέλαβε ένα  voucher 200 ευρώ από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την παρακολούθηση σεμιναρίου και ένα υπέροχο σετ για πίτες, προσφορά του Συλλόγου.



 Τα δώρα που κέρδισαν οι νικήτριες του διαγωνισμού πίτας.



Ο σεφ Ιάκωβος Απέργης, μαζί  με την πρόεδρο του Συλλόγου, με τις δύο κυρίες των ΙΕΚ ΑΚΜΗ Χαλκίδας, την διευθύντρια κ. Ειρήνη Παύλου και την κ. Γιωργία Σπανού και τις τρεις κυρίες που κέρδισαν στον διαγωνισμό.






Το βίντεο με τα highlights



 

Η φιλόξενη πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ασημίνα Κοκκάλα και το Δ.Σ. ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί και φέτος αυτή η όμορφη γιορτή. 






Φωτογραφίες και στιγμιότυπα
από την όμορφη γιορτή - διαγωνισμό πίτας 
στην Καλλιθέα στις 15/6/2024
με την κάμερα της τοπικής εφημερίδας ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ




Ο σεφ Ιάκωβος Απέργης, μαζί  με τις δύο κυρίες των ΙΕΚ ΑΚΜΗ Χαλκίδας, την διευθύντρια κ. Ειρήνη Παύλου και την κ. Γιωργία Σπανού 













Ο κ. Ελένη Κατέβα από την Ερέτρια, μητέρα του αντιδημάρχου Γιώργου Κατέβα, συμμετείχε στον διαγωνισμό 



Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Λάμπρου, ήταν ένας από όλους όσους έβαλαν πραγματικά «πλάτη», για τη χθεσινή βραδιά!


Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαρανταπόταμος Ασημίνα Κοκκάλα και μια από τις κυρίες που πρόσφεραν απλόχερα φιλοξενία!






 Ρεπορτάζ - Φωτορεπορτάζ:  ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: