Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Δύο δράσεις διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Ερέτριας συμμετέχοντας στην εκστρατεία Let's do it Greece


Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας συμμετέχοντας στην εκστρατεία Let's do it Greece 2024, διοργάνωσε δύο δράσεις, μια για τον καθαρισμό του δυτικού μονοπατιού της διαδρομής προς το Καστέλι της Ερέτριας και μια για τον καθαρισμό της παραλίας στο Νησί των Ονείρων.



Στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής εκστρατείας " Let's do it Greece" και της αντίστοιχης εβδομάδας εθελοντισμού, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε' τάξης του  2ου Δημοτικού Σχολείο Ερέτριας, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 προχώρησαν στον καθαρισμό του δυτικού μονοπατιού της διαδρομής προς το Καστέλι της Ερέτριας.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα μονοπάτια της περιοχής μας και να έρθουν πιο κοντά στη φύση. Κυρίως, είχαν την ευκαιρία  να συνειδητοποιήσουν ότι με τη δύναμη της προσφοράς και της συνεργασίας είναι εφικτό να προστατέψουμε τα δάση μας και να κάνουμε τον κόσμο μας  καλύτερο.

 Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών των τμημάτων Ε1, κ. Τσιφλάκου Ρέα και του Ε2, κ. Αποστολοπούλου Ευαγγελία και τον κ. Πατουσιά Αντώνη.

 






Επίσης την Κυριακή 14 Απριλίου, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου, έδωσαν το παρόν στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας μας στο Νησί των Ονείρων, με συντονίστρια της δράσης την εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Κεσίδου Χρύσα.

«Ενωθήκαμε ξανά, μέσα σε μία ημέρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας δασών και παραλιών της πατρίδας μας. Να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο!

Ραντεβού ξανά του χρόνου με στόχο να γίνει μεγαλύτερη η εθελοντική μας οικογένεια. Ευχαριστώ τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και φυσικά όλους όσους συμμετείχαν!» ανέφερε σε δήλωσή της, η διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας η κ. Ελένη Μιντζιφίρη.





Σχετικό άρθρο:


Κυριακή 14 Απριλίου - Let's do it Greece 2024: Αναλαμβάνουμε Δράση για Ένα Καθαρότερο Περιβάλλον!




Δεν υπάρχουν σχόλια: