Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Nέα ανακοίνωση από το Σωματείο Επαγγελματιών Καταστηματαρχών Ερέτριας σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων Ερέτριας την Κυριακή


Με νέα ανάρτησή του το Σωματείο Επαγγελματιών Καταστηματαρχών Ερέτριας, στη σελίδα του Σωματείου σήμερα 26/2/2023,  ενημερώνει σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων την  Κυριακή με την παρακάτω ανακοίνωση:


 "Το ΔΣ του Σωματείου Επαγγελματιών καταστηματαρχών Ερέτριας, λειτουργεί ΠΑΝΤΑ με γνώμονα το συμφέρον των μελών του! Σύμφωνα με τον Νόμο 5019/2023 όλα τα καταστήματα (εκτός λίγων εξαιρέσεων)Πρέπει να είναι κλειστά και αυτή τη στιγμή λειτουργούμε ΠΑΡΑΝΟΜΑ,γιατί πλέον δεν ισχύει Ελευθερες Κυριακές σε τουριστικές περιοχές. Το ΔΣ προσπαθεί με κάθε τρόπο να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ τα κατάστημα της Ερέτριας αλλά και τα μέλη του (και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο)γι αυτό και θεωρήσαμε σωστό να ενημερωθείτε, γιατί αν δεν το είχαμε κάνει τα πράγματα σήμερα θα ήταν πολύ χειρότερα και αντί να φωνάζουν 5 μαγαζιά θα φώναζαν 200.

Πρέπει να παρθούν ΣΩΣΤΕΣ αποφάσεις ούτως ώστε να λειτουργούμε ΝΟΜΙΜΑ και όχι υπό τον φόβο καταγγελιών και προστίμων.Ειμαστε σε μια πολύ καλή επικοινωνία με την Δημοτική αρχή που ειναι διπλα μας ώστε να προασπίσουμε τα συμφέροντα των καταστημάτων και των μελών μας.


Υγ: Δεν θα υπάρξουν άλλες συζητήσεις και σχόλια,μέχρι να δοθεί οριστική λύση.
Τις Κυριακές τα καταστήματα πρέπει να είναι κλειστά πέραν τον εξαιρέσεων που εχουμε προαναφερει και ισχύει ο Νομος ως έχει μέχρι να παρθεί η σωστή και τεκμηριωμένη απόφαση!


Με εκτίμηση
ΔΣ "








Δεν υπάρχουν σχόλια: