Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Η συγγραφέας Άννα Γαλανού παρουσίασε το νέο βιβλίο της και εγκαινίασε τη Δανειστική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Κ. Κανάρης

 


Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 5:00 το απόγευμα στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κ. ΚΑΝΑΡΗΣ, η συγγραφέας Άννα Γαλανού παρουσίασε το νέο της βιβλίο "ΖΩΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ" σε μια όμορφη φιλική εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας Κ. ΚΑΝΑΡΗΣ σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Θεοδοσίου από την Αμάρυνθο.




Για το βιβλίο μίλησαν η πρόεδρος του Συλλόγου και εκπαιδευτικός Αναστασία Κακαβά και η Ελισάβετ Πασχαλίδου γραμματέας του Συλλόγου, η οποία και συντόνισε την εκδήλωση. 


Μετά την παρουσίαση του βιβλίου, ακολούθησαν τα εγκαίνια του νέου τμήματος της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Κ. ΚΑΝΑΡΗΣ, που δημιούργησε μια όμορφη, προσεγμένη γωνιά για τα λογοτεχνικά βιβλία.


Παράλληλα στο Σύλλογο έχει δημιουργηθεί μια ακόμα οργανωμένη ειδική αίθουσα Δανειστικής Βιβλιοθήκης που φιλοξενεί πάνω από 6.000 τίτλους ιστορικών βιβλίων, τα οποία έχουν ταξινομηθεί με την σημαντική προσωπική εργασία της κ. Πασχαλίδου, η οποία μας ξενάγησε στον χώρο της βιβλιοθήκης.



Η πρόεδρος του Συλλόγου Αναστασία Κακαβά, ευχαρίστησε μεταξύ άλλων, 

τη συγγραφέα Άννα Γαλανού, τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, τον κ. Χαράλαμπο Θεοδοσίου ιδιοκτήτη του Βιβλιοπωλείου και όλες και όλους όσους παρευρέθηκαν στην όμορφη αυτή εκδήλωση.














Φωτορεπορτάζ - Χορηγός Επικοινωνίας Τύπος Ερέτριας 




.

Δεν υπάρχουν σχόλια: