Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Η ΔΕΥΑ Ερέτριας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα - Ο απολογισμός του προέδρου - Ποιοι ήταν οι τυχεροί που κέρδισαν τα δώρα - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα η Δ.Ε.Υ.Α. Ερέτριας την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Πέτρο Σμιλάκο και τον Δήμαρχο Ερέτριας και νέο πρόεδρο της επιχείρησης στο εξής, να δίνουν τις καλύτερες ευχές τους σε όλους τους εργαζόμενους.



Ο κ. Σμιλάκος έκανε παράλληλα έναν σύντομο απολογισμό, για όλα όσα πέτυχε η Δημοτική Επιχείρηση την 4ετία που πέρασε, επί θητείας του ως αντιπρόεδρος αρχικά και ως πρόεδρος στη συνέχεια, προκειμένου για την εξυγίανσή της (πληρώθηκε 1,8 εκ. στη ΔΕΗ, 725.000 € ΦΠΑ στα ψηφιακά υδρόμετρα, 100.000 € αγοράστηκε μηχάνημα έργου JCB,  100.000 € σε γεώτρηση στη Σάρα – Γουρνή, 100.000€ επεκτάσεις δικτύου στη Σέττα, εξοπλισμός στη γεώτρηση Γυμνού, 550.000 € παραμένουν στο ταμείο, κλπ), αλλά και στις προσωπικές του αρχές για διαφάνεια και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα.


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί



 

Ο κ. Γουρνής, με την ιδιότητά του και ως νέου προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης, η οποία θα οριστεί και επίσημα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30ης Ιανουρίου, έδωσε το στίγμα για τη νέα 5ετία.


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί




Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος π. Χαράλαμπος Ραμαντανάκης, ο οποίος έδωσε και τις ευχές του σε όλα τα μέλη και τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΕ.

 





Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Πέτρος Σμιλάκος προσέφερε χρηματικά δώρα και άδειες στους τρεις τυχερούς!


1ο Δώρο ποσό 100 ευρώ και 3 ημέρες άδεια, που κέρδισε η εργαζόμενη Αικατερίνη Πεπέ.





2ο Δώρο ποσό 50 ευρώ και 2 ημέρες άδεια, που κέρδισε ο εργαζόμενος Κων/νος Ποδάρας.




3ο Δώρο ποσό 50 ευρώ και 2 ημέρες άδεια, που κέρδισε ο εργαζόμενος Νίκος Μαυρέλης.





Οι εργαζόμενοι προσέφεραν ως αναμνηστικό δώρο μια εικόνα, στον απερχόμενο πρόεδρο κ. Πέτρο Σμιλάκο.







Μετά την κοπή της πίτας που προσέφερε το ΣΜΙΛΑΚΟΣ BAKERY, προσφέρθηκαν εδέσματα και αναψυκτικά σε όλο το προσωπικό στης Δημοτικής Επιχείρησης.







Στιγμιότυπα με φωτογραφίες και βίντεο από την κοπή της βασιλόπιτας της ΔΕΥΑΕ













Ευχαριστήριο των εργαζομένων προς τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Πέτρο Σμιλάκο και καλωσόρισμα στη νέα δημοτική αρχή, απεύθυνε εκ μέρους όλων ο κ. Μάρκος Κοτζιάς.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί










Τι είπε ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕ κ. Ηλίας Δασκαλάκης

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί










Σε κλίμα συγκίνησης, με ένα ζεστό χαιρετισμό οι συνεργάτες και εργαζόμενοι τις ΔΕΥΑΕ χαιρέτησαν τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Πέτρο Σμιλάκο




























Φωτορεπορτάζ:  ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: