Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Μαρία Παπαγγελή: "Ένα ηθικό στέλεχος, με γνώση, υπευθυνότητα και μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, που παραμένει δυναμικά στην πρώτη γραμμή της παράταξης «Πρωτοβουλία για τον Δήμο μας»


«Ηθικά στελέχη με γνώση, υπευθυνότητα και μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, όπως η κ. Μαρία Παπαγγελή που θέτει υποψηφιότητα για 4η συνεχή φορά ως δημοτική σύμβουλος, έχοντας διαγράψει ήδη μια αξιόλογη πορεία προσφοράς τριάντα και πλέον ετών στη δημόσια διοίκηση και δώδεκα ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση, όχι μόνο αποτελούν υπόδειγμα συνεργατών για κάθε δημοτική αρχή, αλλά και εχέγγυο για τη χρηστή διοίκηση του δήμου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που η κ. Παπαγγελή παραμένει δυναμικά στην πρώτη γραμμή της Παράταξής μας «Πρωτοβουλία για τον Δήμο μας» και θα συμπορευτεί μαζί μας και σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα», δήλωσε ο κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος.

 

 


Μαρία Παπαγγελή, 

Οικονομολόγος, Υπάλληλος Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Αμαρυνθίων, Δήμου Ερέτριας


«Για όσους με γνωρίζουν, ξέρουν πως είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά ακούραστος εργάτης στην υπηρεσία της δημοτικής αρχής, με ειλικρινή διάθεση προσφοράς στον δήμο μας και στους συμπολίτες μου. Εύχομαι και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, οι μόνοι κερδισμένοι να είναι ο δήμος μας και οι πολίτες!», δήλωσε η κ. Μαρία Παπαγγελή.






Δεν υπάρχουν σχόλια: