Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Μαρία Γούναρη: "Ένα ακόμα ενεργό και δραστήριο μέλος της κοινωνίας της Ερέτριας, πλαισιώνει την παράταξη «Πρωτοβουλία για τον Δήμο μας»"


«Καλωσορίζουμε με χαρά στην παράταξή μας «Πρωτοβουλία για τον Δήμο μας», ένα ακόμα ενεργό και δραστήριο μέλος της κοινωνίας της Ερέτριας, την κ. Μαρία Γούναρη, που με τις ιδιαίτερες ευαισθησίες ενός καλλιτέχνη, αποφάσισε να συμβάλει στις προσπάθειες και στο όραμά μας για έναν δήμο πιο όμορφο και πιο ανθρώπινο για να ζούμε εμείς και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας», δήλωσε για τη νέα υποψήφια της Παράταξής του, ο  κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος.

 


Μαρία Γούναρη, 

Καθηγήτρια Μουσικής – Ιδιοκτήτρια Ωδείου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Ερέτριας, Δήμου Ερέτριας

 

«Μετά τα δύσκολα χρόνια του εγκλεισμού μας λόγω των συνθηκών που μας επέβαλε η πανδημία, θεωρώ πως ήρθε η ώρα να αναπληρώσουμε όλοι μας πιο δημιουργικά τον χρόνο που πάγωσε τις καρδιές και τις ζωές μας. Παρότι κατάγομαι από έντονα πολιτικοποιημένη οικογένεια, η καλλιτεχνική μου φύση, με ωθεί κυρίως σε δράσεις που έχουν να κάνουν με την ελευθερία της έκφρασης και της τέχνης.

Θεωρώ λοιπόν πως ήρθε για μένα η στιγμή, αν οι συμπολίτες μου με εμπιστευτούν και μου δώσουν την ευκαιρία να συμμετέχω ως μέλος της τοπικής μας αυτοδιοίκησης, έχω πολλά να προσφέρω σ’ αυτό που τόσο αγαπώ, στην τέχνη και στο πολιτισμό!», δήλωσε η κ. Μαρία Γούναρη.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: