Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Ηλίας Δασκαλάκης: "Η «Πρωτοβουλία για τον Δήμο μας» καλωσορίζει, έναν παλιό, δραστήριο και γνωστό για την προσφορά του στα κοινά του τόπου μας, υποφήφιο δημοτικό σύμβουλο"

 

«Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στην παράταξή μας «Πρωτοβουλία για τον Δήμο μας», τον κ. Ηλία Δασκαλάκη, έναν παλιό, δραστήριο και γνωστό για την προσφορά του στα κοινά και στον τόπο μας, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, που έχει μάθει να λέει αλήθειες και γι’ αυτό, ίσως έχει κάνει περισσότερους φίλους παρά εχθρούς, κάνοντας τη διαφορά στον χώρο της πολιτικής σκηνής του τόπου μας!», δήλωσε χαρακτηριστικά και με ιδιαίτερη οικειότητα για τον νέο υποψήφιό του, ο κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος.

 


Ηλίας Δασκαλάκης, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ερέτριας, Δήμου Ερέτριας

 «Από την μέχρι σήμερα εμπειρία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχω καταλήξει στο σοφό και απλό συμπέρασμα, ότι τις ηγεσίες και τις πολιτικές τις κάνουν οι άνθρωποι! Ας επικρατήσουν λοιπόν, εκείνοι που διακρίνονται κυρίως για το ήθος, την ειλικρίνεια και την εντιμότητά τους, από όποιον χώρο κι αν προέρχονται. Όλα τα υπόλοιπα είναι σίγουρο, πως με πρόγραμμα και θέληση και συνεργασίες μπορούμε να τα πετύχουμε!

Γιατί ένα είναι σίγουρο… με διχόνοια, υποκρισία, μισαλλοδοξία, αλαζονεία και ψέματα, δυστυχώς τίποτα δεν θα πάει μπροστά στον τόπο μας και δυστυχώς από τέτοιες συμπεριφορές είμαστε όλοι χορτασμένοι!!!  Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους», δήλωσε ο κ. Ηλίας Δασκαλάκης.






Δεν υπάρχουν σχόλια: